Jammi
Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „Jammi“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „Jammi“.
Gerai žinomos užkandinės mėsainis – nuvylė: „Jis toks pat kaip ir degalinėje“
„Jammi“ – daugeliui gerai žinoma užkandinė, kurios produkciją mažai kas kvestionuoja, tačiau tinklalaidės „Kas ant stalo?“ vedėjai nusprendė pasielgti kiek kitaip. Jie užsisakė populiariausius užkandinės produktus ir juos įvertino.
Vienas iš vedėjų vertintų produktų buvo mėsainis. Deja, daug gražių žodžių jis nesulaukė. Vertindami tiek skonį, tiek kainą – tinklalaidės vedėjai kritikos negailėjo.
„Man visiškai, gal, nepatiko. Aš nenoriu perdėti, bet man tikrai nepatiko, nes mėsa – be skonio.
Žinoma užkandinė sulaukė griežtų žodžių iš maisto ragautojų: „Man tikrai nepatiko“
Ketvirtąją „Kas ant stalo?“ tinklalaidę pradėjome bene kiekvieno išbandytos užkandinės „Jammi“ apžvalga. Laidos dalyviai ragavo bei vertino visiems puikiai pažįstamus kebabus, koldūnus, buritas ir mėsainius, kurie nesukėlė didelio susižavėjimo ir net sulaukė nemažai kritikos.
Po to vedėjų pokalbis pakrypo ir link patyčių, kadangi, kad ir kaip bebūtų liūdna, bet patyčios niekur nedingsta, o ypač internetinėje erdvėje.
Pastebėjo, kaip užkandinė kainas perrašė tiesiog ranka: kainos kyla, o kebabinės užsidarinės?
Greitojo maisto užkandinėse kainos kyla ir greičiausiai kils toliau dėl kelis kartus pabrangusios elektros, nuomos ir maisto produktų. Gyventojai kainų pokyčius pastebi: kai kur kebabai, fri bulvytės ir kiti patiekalai pabrango euru ir net daugiau. Užkandinių atstovai sako, kad, nesulaukus pagalbos iš valstybės, kainos augs dar labiau, kitaip teks užsidaryti.
Katleris patvirtino – jo restoranas užsidaro: „Katė išlindo iš maišo“
Šiandien pasirodė pirmosios žinios apie tai, kad vos 2018-ųjų vasarą duris atvėręs komiko Manto Katlerio restoranas išgyvena ne pačius geriausius laikus. Visai neseniai apie tai prabilo ir pats humoristas. Visą tiesą jis atskleidė socialinio tinklo „Instagram“ asmeninėje paskyroje. „Šiandien atsikeliu su ta mintim, kad manęs laukia kol kas didžiausias pasirodymas gyvenime – Kaunas su 7 tūkstančiais žmonių.
Greitojo maisto restoranų lenktynės Lietuvoje: Baltijos šalyse išleidžiame daugiausiai
Nors yra kalbama, kad greitas maistas – nesveika, lietuvių tai nesustabdo. Restoranų pardavimai auga, tad verslininkai kuria naujas plėtros strategijas. Pasirodo, lietuviai dažniausi šių restoranų lankytojai Baltijos šalyse. Tiek „Hesburger“, tiek „McDonald‘s“ skaičiuodami praeitų metų pardavimus išskirią Lietuvą. „Hesburger“ pardavimai pernai Lietuvoje pasiekė 14 mln. eurų, o „McDonald‘s“ – 18 mln. eurų.
Įvairiais priedais „paskanintas“ maistas gali tapti narkotiku
Dažniausiai žmonės mėgsta tą maistą, kuris jiems yra skanus, bet ar jis gali tapti per daug skanus? Pasak mitybos specialistų, pastaruoju metu visuomenę vis labiau užvaldo vadinamasis „penktasis skonis“. Gamintojai įvairiais maisto priedais kuria produktus, kurių žmogui norėtųsi dar ir dar, o mokslininkai čia įžvelgia narkotikams prilygstančią priklausomybę.
Natalija – trijų vaikų mama. Vakarienei ji kepa blynus.