Po to vedėjų pokalbis pakrypo ir link patyčių, kadangi, kad ir kaip bebūtų liūdna, bet patyčios niekur nedingsta, o ypač internetinėje erdvėje. Įžūlūs, užgaulūs komentatoriai neaplenkia ir „Kas ant stalo?“ komandos narių. Ketvirtojoje laidoje jie dalinosi savo patirtimi, teigė susidūrę su nepageidaujamomis replikomis.
Tiklalaidės metu dalyviai diskutavo, kuo skiriasi patyčios nuo objektyvios kritikos ir kaip į tai teko reaguoti patiems. Donatas Karklius teigė, kad su dideliu žiūrovų srautu sulaukė ir didesnio vadinamųjų „heiterių“ dėmesio. Be to, didėjantis peržiūrų skaičius internete turi savo „kainą“ ir realybėje – tai dėmesys, kuris ne kiekvienam gali pasirodyti malonus.
Apie visa tai ir dar daugiau – ketvirtoje „Kas ant stalo?“ tinklalaidėje.
Visą tinklalaidę žiūrėkite straipsnio pradžioje.
Taip pat – TV3 televizijos „YouTube“ paskyroje:
Tinklalaidėje kalbame apie:
00:00:00 Intro
00:00:37 Restorano pristatymas – „Jammi“
00:04:35 Maisto ragavimas ir aptarimas: Umami mėsainis
00:16:56 Maisto ragavimas ir aptarimas: koldūnai su mėsa
00:27:44 Maisto ragavimas ir aptarimas: kebabas lavaše
00:42:47 Maisto ragavimas ir aptarimas: buritas su vištiena
00:54:14 Bendras „Jammi“ užkandinės verdiktas
00:58:14 Laidos tema: patyčios internetinėje erdvėje
1:09:05 Didėjantis peržiūrų skaičius internete turi savo „kainą“
1:11:46 Turinio kūrimo iššūkiai ir tikslai
1:33:50 Outro
Tinklalaidę apie maistą ir restoranus „Kas ant stalo?“ žiūrėkite kiekvieną trečiadienį 19 val. naujienų portale tv3.lt, TV3 televizijos YouTube kanale ir „Kas ant stalo?“ YouTube kanale.