• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ketvirtąją „Kas ant stalo?“ tinklalaidę pradėjome bene kiekvieno išbandytos užkandinės „Jammi“ apžvalga. Laidos dalyviai ragavo bei vertino visiems puikiai pažįstamus kebabus, koldūnus, buritas ir mėsainius, kurie nesukėlė didelio susižavėjimo ir net sulaukė nemažai kritikos.

Ketvirtąją „Kas ant stalo?“ tinklalaidę pradėjome bene kiekvieno išbandytos užkandinės „Jammi“ apžvalga. Laidos dalyviai ragavo bei vertino visiems puikiai pažįstamus kebabus, koldūnus, buritas ir mėsainius, kurie nesukėlė didelio susižavėjimo ir net sulaukė nemažai kritikos.

REKLAMA

Po to vedėjų pokalbis pakrypo ir link patyčių, kadangi, kad ir kaip bebūtų liūdna, bet patyčios niekur nedingsta, o ypač internetinėje erdvėje. Įžūlūs, užgaulūs komentatoriai neaplenkia ir „Kas ant stalo?“ komandos narių. Ketvirtojoje laidoje jie dalinosi savo patirtimi, teigė susidūrę su nepageidaujamomis replikomis. 

Tiklalaidės metu dalyviai diskutavo, kuo skiriasi patyčios nuo objektyvios kritikos ir kaip į tai teko reaguoti patiems. Donatas Karklius teigė, kad su dideliu žiūrovų srautu sulaukė ir didesnio vadinamųjų „heiterių“ dėmesio. Be to, didėjantis peržiūrų skaičius internete turi savo „kainą“ ir realybėje – tai dėmesys, kuris ne kiekvienam gali pasirodyti malonus. 

REKLAMA
REKLAMA

Apie visa tai ir dar daugiau – ketvirtoje „Kas ant stalo?“ tinklalaidėje. 

Visą tinklalaidę žiūrėkite straipsnio pradžioje. 

Taip pat – TV3 televizijos „YouTube“ paskyroje:

Tinklalaidėje kalbame apie:

00:00:00 Intro 

00:00:37 Restorano pristatymas – „Jammi“ 

00:04:35 Maisto ragavimas ir aptarimas: Umami mėsainis 

00:16:56 Maisto ragavimas ir aptarimas: koldūnai su mėsa 

00:27:44 Maisto ragavimas ir aptarimas: kebabas lavaše 

00:42:47 Maisto ragavimas ir aptarimas: buritas su vištiena 

00:54:14 Bendras „Jammi“ užkandinės verdiktas 

00:58:14 Laidos tema: patyčios internetinėje erdvėje 

1:09:05 Didėjantis peržiūrų skaičius internete turi savo „kainą“

1:11:46 Turinio kūrimo iššūkiai ir tikslai 

1:33:50 Outro

Tinklalaidę apie maistą ir restoranus „Kas ant stalo?“ žiūrėkite kiekvieną trečiadienį 19 val. naujienų portale tv3.lt, TV3 televizijos YouTube kanale ir „Kas ant stalo?“ YouTube kanale.

tv3.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų