greitas pyragas
Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „greitas pyragas“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „greitas pyragas“.
Receptas. Greitasis pyragas su "Mantingos" sluoksniuota tešla
INGREDIENTAI: 1 lapas tešlos (MANTINGA sluoksniuota) 6 vienetai dešrelių 4 valgomieji šaukštai bulvių (virtos) 1 vienetas kiaušinių šiek tiek aliejaus Paruošimo laikas: Apie 45 min. Porcijų skaičius: 6 PARUOŠIMO BŪDAS: Į aliejumi pateptą kepimo formą įtiesti tešlą (dugną keliose vietose subadyti šakute),taip kad iš šonų liktų tešlos viršui uždengti.
Receptas. Avižinių dribsnių pyragas
Avižinių dribsnių pyragas su uogiene. Lengvai pagaminamas, be kiaušinių.
INGREDIENTAI: 200 gramų avižinių dribsnių 100 gramų miltai 3 valgomieji šaukštai kriaušių džemo (ar kitos uogienės) 3 valgomieji šaukštai svarainių iš sirupo 3 valgomieji šaukštai grietinės 2 žiupsneliai sodos Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Receptas. Kefyro pyragas su cinamonu ir vyšniomis
Tai skanus, lengvas ir purus kefyro pyragas su cinamonu ir vyšnių įdaru. Šiam pyragui nereikia brangių produktų, o jo gaminimo procesas yra visiškai nesudėtingas. Šis desertas - tikras skanumėlis.
Receptas. Nekeptas citrininis pyragas
INGREDIENTAI: 1 skardinė kondensuoto pieno 3 pakeliai sausainių 400 mililitrų grietinėlės 1 vienetas citrinų 1 saujelė graikinių riešutų Paruošimo laikas: Apie 1 val. Porcijų skaičius: 6 PARUOŠIMO BŪDAS: Į virtuvinė kombainą supilame grietinėlę, kondensuotą pieną, išspaudžiame citriną ir viska išsukame iki kremo konsistencijos.
Receptas. Greitas obuolių pyragas su šaldyta ''Mantingos'' tešla
INGREDIENTAI: 450 gramų tešlos (mantinga) 6 vienetai obuolių 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus 1 valgomasis šaukštas cinamono 20 gramų sviesto Paruošimo laikas: Apie 30 min. Porcijų skaičius: 4 PARUOŠIMO BŪDAS: 3 obuolius supjaustykite stambiais kubeliais. Puode ištirpinkite sviestą, sudėkite obuolius, įberkite pusę cinamono ir 1 pakelį vanilinio cukraus. Įpilkite į puodą tiek vandens, kad visiškai apsemtų obuolius.
Receptas. Obuolių ir obuolienės pyragas
INGREDIENTAI: 300 gramų obuolienės 5 vienetai obuolių 300 gramų miltai 4 vienetai kiaušinių 200 gramų cukraus 100 gramų sviesto 82% 1 arbatinis šaukštelis sodos Paruošimo laikas: Apie 30 min. Porcijų skaičius: 4 PARUOŠIMO BŪDAS: Kiaušinius su cukrumi išplaku iki putų. Obuolienę sumaišau su soda. Sviestą išlydau. Viską sumaišau iki vientisos masės, pilu į kepimo indą ir ant viršaus pjaustau obuolius.
Receptas. Varškės pyragas su slyvomis
Galima imti baltas slyvas ar persikus.
INGREDIENTAI: 1 kilogramas slyvų 400 gramų varškės 3 vienetai kiaušinių 1 vienetas citrinų 3 valgomieji šaukštai grietinės 3 valgomieji šaukštai cukraus 2 valgomieji šaukštai krakmolo 1 valgomasis šaukštas vanilinio cukraus Pagrindui: 4 lapai sluoksniuotos tešlos Paruošimo laikas: Apie 45 min. Porcijų skaičius: 8 PARUOŠIMO BŪDAS: Atšildyta tešla iškloti skardą.
Receptas. Lengvas pyragas
INGREDIENTAI: 3 vienetai kiaušinių 200 gramų šokoladas 100 gramų sviesto 100 gramų cukraus 75 gramai miltai Paruošimo laikas: Apie 30 min. Porcijų skaičius: 5 PARUOŠIMO BŪDAS: Šokoladą su sviestu ištirpinti. Kiaušinius su cukrumi išplakti. Atvėsusį šokoladą supilti į kiaušinių plakinį. Tada sudėti į masę miltus ir išmaišyti. Kepti 220°C temp. orkaitėje.
Receptas. Greita bei skanu
INGREDIENTAI: 1 biskvitų 1 kremas (šokoladinis) Paruošimo laikas: Apie 30 min. Porcijų skaičius: 1 PARUOŠIMO BŪDAS: Biskvitą perpjauname pusiau. Vieną biskvito pusę sutepame šokoladiniu kremu, o kitą dedame ant viršaus. Biskvitą padedame į šaldytuvą 15 - 20 min.
Receptas. Pintinė
INGREDIENTAI: 1 lapas tešlos ("Mantinga") 7 vienetai obuolių 3 arbatiniai šaukšteliai cinamono 1 stiklinė cukraus Paruošimo laikas: Apie 45 min. Porcijų skaičius: 10 PARUOŠIMO BŪDAS: Nulupame obuolius, juos supjaustome gabaliukais ir apibarstome cinamonu bei cukrumi, ir sumaišome, kad cinamonas ir cukrus pasiskirstytų po obuolius. tešlą pasidedame ant stalo iškočiojame ir supjaustome, kaip nurodyta mano nuotraukoje. sudedame obuolius ir padarome pynę.
REKLAMA
REKLAMA
Receptas. Aguonų vyniotinis „Pasaga“
INGREDIENTAI: 1 lapas tešlos (MANTINGA šaldyta) 200 gramų aguonų ((paruoštos kepimui)) 0.5 stiklinės razinų 1 valgomasis šaukštas pieno Paruošimo laikas: Apie 45 min. Porcijų skaičius: 6 PARUOŠIMO BŪDAS: Tešlą atšildyti, pakočioti. Razinas užmerkti karštame vandenyje 10 minučių.
Receptas. Pyragas per 2 minutes
INGREDIENTAI: 2 valgomieji šaukštai miltai 2 valgomieji šaukštai kakavos 2 valgomieji šaukštai pieno 2 valgomieji šaukštai cukraus 1 valgomasis šaukštas aliejaus 1 vienetas kiaušinių 0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Receptas. Šokoladinis pyragėlis per 3 minutes
INGREDIENTAI: 1 vienetas kiaušinių 4 valgomieji šaukštai miltai 4 valgomieji šaukštai cukraus 3 valgomieji šaukštai pieno 1 valgomasis šaukštas kakavos 1 valgomasis šaukštas aliejaus 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių 0.5 arbatinio šaukštelio druskos Papuošimui: 1 arbatinis šaukštelis cukraus pudros Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Receptas. Pyragas su baltu šokoladu
INGREDIENTAI: 3 vienetai kiaušinių 100 gramų baltojo šokolado 100 gramų cukraus pudros 60 gramų miltai 50 gramų sviesto 82% 1 gramas kepimo miltelių Paruošimo laikas: Apie 30 min. Porcijų skaičius: 2 PARUOŠIMO BŪDAS: Kiaušinius išplakti su cukrumi. Sviestą ištirpinti su šokoladu ir išmaišyti iki vientisos masės, plakant supilti į kiaušinių masę. Lėtai maišant sijoti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais.