Tai skanus, lengvas ir purus kefyro pyragas su cinamonu ir vyšnių įdaru. Šiam pyragui nereikia brangių produktų, o jo gaminimo procesas yra visiškai nesudėtingas. Šis desertas - tikras skanumėlis.
REKLAMA
REKLAMA
INGREDIENTAI:
- 150 mililitrų kefyro
- 140 gramų miltai
- 100 gramų cukraus
- 1 vienetas kiaušinių
- 60 gramų sviesto
- 10 gramų vanilinio cukraus
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo soda
- 1 arbatinis šaukštelis cinamono
- šiek tiek vyšnių (pagal skonį)
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
REKLAMA
Porcijų skaičius: 6
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į indą sudėkite sviestą, cukrų bei vanilinį cukrų. Ingredientus sumaišykite elektriniu maišytuvu. Pridėkite kiaušinį ir viską dar kartą gerai išmaišykite. Berkite miltus, cinamoną.
- Kepimo sodą nugesinkite kefyru ir kartu su visu kefyru įpilkite į tešlą. Maišykite tešlą iki vientisos konsistencijos.
- Tešlą supilkite į kepimo popieriumi išklotą formą. Ant viršaus berkite uogas ir labai lengvai įspauskite jas į tešlą.
- Kepti 180 C temperatūroje apie 25-30 min. Skanaus!
REKLAMA