• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tai skanus, lengvas ir purus kefyro pyragas su cinamonu ir vyšnių įdaru. Šiam pyragui nereikia brangių produktų, o jo gaminimo procesas yra visiškai nesudėtingas. Šis desertas - tikras skanumėlis.

REKLAMA
REKLAMA

INGREDIENTAI:

  • 150 mililitrų kefyro
  • 140 gramų miltai
  • 100 gramų cukraus
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 60 gramų sviesto
  • 10 gramų vanilinio cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo soda
  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono
  • šiek tiek vyšnių (pagal skonį)

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į indą sudėkite sviestą, cukrų bei vanilinį cukrų. Ingredientus sumaišykite elektriniu maišytuvu. Pridėkite kiaušinį ir viską dar kartą gerai išmaišykite. Berkite miltus, cinamoną.
  2. Kepimo sodą nugesinkite kefyru ir kartu su visu kefyru įpilkite į tešlą. Maišykite tešlą iki vientisos konsistencijos.
  3. Tešlą supilkite į kepimo popieriumi išklotą formą. Ant viršaus berkite uogas ir labai lengvai įspauskite jas į tešlą.
  4. Kepti 180 C temperatūroje apie 25-30 min. Skanaus!

Autorius: MyCulinaryCorner

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų