bulvių salotos
Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „bulvių salotos“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „bulvių salotos“.
Kotrynos Starkienės firminės bulvių ir lašišos salotos – nuo stalo dings pirmos
TV3 televizijos eteryje – gardi naujiena. Šeštadienio rytais žiūrovus prie ekranų kvies, o po to į virtuves gins charizmatiškoji Kotryna Starkienė ir jos kulinarinė laida „Kotrynos burtai“. Pirmajam laidos receptui moteris pasirinko savo firmines bulvių ir lašišos salotas, kurias gebės pasigaminti ir virtuvės naujokai.
Pirmą kartą šių salotų K. Starkienė paragavo apsilankiusi savo sesės Ados namuose. Jos taip patiko Martynui Starkui, kad žmonai neliko nieko kito, kaip išmokti jas ruošti pačiai.
Receptas. Salotos „Puiki šeima lėkštėje“
Paskutiniai pavasariniai daržo gyventojai - ridikėliai ir pirmosios vasariškojo sezono gėrybės - bulvės su krapais ir petražolėmis... Puiki šeima lėkštėje. Bet kai į ją įsilieja prabangieji smidrai... Po tokių pusryčių diena bus turtingesnė, su naujais potyriais. Vėsios sočios salotos ryte suteiks jėgų, o vakare - šiltos nuramins.
Receptas. Salotos Velykoms
INGREDIENTAI: 2 vienetai bulvių 1 sauja žirnių 6 vienetai putpelių kiaušinių 1 žiupsnelis garstyčių (grūdėtos) 1 arbatinis šaukštelis aliejaus 6 vienetai ridikėlių 1 saujelė svogūnų laiškų Paruošimo laikas: Apie 30 min. Porcijų skaičius: 2 PARUOŠIMO BŪDAS: Bulves išvirti su lupenomis, supjaustyti stambiai, į verdantį vandenį dėti putpelių kiaušinukus ir virti 3 minutes. Į verdantį vandenį sudėti žirnelius ir 3 minutes pavirti.
Receptas. Bulvių ir vištienos mišrainė
INGREDIENTAI: 400 gramų vištiena (virta ar kepta) 5 vienetai bulvių (virtos) 4 vienetai kiaušinių (virti) 4 vienetai agurkų (marinuoti) 0.5 vieneto svogūnų 1 valgomasis šaukštas aliejaus (saulėgrąžų) šiek tiek druskos šiek tiek pipirai šiek tiek majonezo Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Receptas. Ispaniškos bulvių salotos su tunu
Bulvių ir tuno salotos – super paprastos, gardžios ir sočios. Jokių įmantrių ingredientų, tiesiog bulvės, tunas, svogūnas ir lengvas padažiukas.
INGREDIENTAI: 2 vienetai bulvių (didelės) 1 vienetas konservuoto tuno (aliejuje, maža skardinė ) 0.5 vieneto rausvųjų svogūnų (mažas) 0.5 vieneto svogūnų (mažas) 2 stiklinės petražolių (susmulkintos) šiek tiek druskos Užpilui: 9 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus 2 valgomieji šaukštai baltojo vyno acto ...