• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai bulvių
  • 1 sauja žirnių
  • 6 vienetai putpelių kiaušinių
  • 1 žiupsnelis garstyčių (grūdėtos)
  • 1 arbatinis šaukštelis aliejaus
  • 6 vienetai ridikėlių
  • 1 saujelė svogūnų laiškų

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai bulvių
  • 1 sauja žirnių
  • 6 vienetai putpelių kiaušinių
  • 1 žiupsnelis garstyčių (grūdėtos)
  • 1 arbatinis šaukštelis aliejaus
  • 6 vienetai ridikėlių
  • 1 saujelė svogūnų laiškų

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 2

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves išvirti su lupenomis, supjaustyti stambiai, į verdantį vandenį dėti putpelių kiaušinukus ir virti 3 minutes.
  2. Į verdantį vandenį sudėti žirnelius ir 3 minutes pavirti.
  3. Viską (paeiliui) dėti į lėkštę: pjaustytas bulves, supjaustytus ridikėlius, svogūnų laiškus, per pusę perpjautus putpelių kiaušinius, berti žirnelius.
    Pagaminti padažą: sudėti grūdėtas garstyčias, išspausti citrinos sultis ir alyvuogių aliejų. Išmaišyti.

    Skanaus.

Autorius: Neringa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų