• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Paskutiniai pavasariniai daržo gyventojai - ridikėliai ir pirmosios vasariškojo sezono gėrybės - bulvės su krapais ir petražolėmis... Puiki šeima lėkštėje. Bet kai į ją įsilieja prabangieji smidrai... Po tokių pusryčių diena bus turtingesnė, su naujais potyriais. Vėsios sočios salotos ryte suteiks jėgų, o vakare - šiltos nuramins.

REKLAMA
REKLAMA

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai bulvių (virtos su lupenomis, nedidelės)
  • 5 vienetai smidrų (šparagai)
  • 6 vienetai ridikėlių
  • 1 pundelis krapų
  • 1 pundelis petražolių (garbanotosios)
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 1 žiupsnelis malti juodieji pipirai
  • 1 žiupsnelis druskos

Porcijų skaičius: 3

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves atvėsinti. Supjaustyti kvadratėliais. Ridikėlius supjaustyti arba apskritimais, arba juos perpjauti dar perpus, jeigu dideli. Smidrus supjaustyti nedideliais gabaliukais. Krapus ir petražolės susmulkinti.
  2. Viską sudėti į dubenį, įberti pipirų, druskos ir apšlakstyti aliejumi. Išmaišyti. Skanaus.

Autorius: Silvija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
  • Šventiniai atradimai su VILVI

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų