Paskutiniai pavasariniai daržo gyventojai - ridikėliai ir pirmosios vasariškojo sezono gėrybės - bulvės su krapais ir petražolėmis... Puiki šeima lėkštėje. Bet kai į ją įsilieja prabangieji smidrai... Po tokių pusryčių diena bus turtingesnė, su naujais potyriais. Vėsios sočios salotos ryte suteiks jėgų, o vakare - šiltos nuramins.
REKLAMA
REKLAMA
INGREDIENTAI:
- 4 vienetai bulvių (virtos su lupenomis, nedidelės)
- 5 vienetai smidrų (šparagai)
- 6 vienetai ridikėlių
- 1 pundelis krapų
- 1 pundelis petražolių (garbanotosios)
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
- 1 žiupsnelis malti juodieji pipirai
- 1 žiupsnelis druskos
Porcijų skaičius: 3
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Bulves atvėsinti. Supjaustyti kvadratėliais. Ridikėlius supjaustyti arba apskritimais, arba juos perpjauti dar perpus, jeigu dideli. Smidrus supjaustyti nedideliais gabaliukais. Krapus ir petražolės susmulkinti.
- Viską sudėti į dubenį, įberti pipirų, druskos ir apšlakstyti aliejumi. Išmaišyti. Skanaus.
REKLAMA