aviečių
Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „aviečių“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „aviečių“.
Šią aviečių uogienę vadina vasaros atradimu: „Virsiu ir kartosiu dar ne kartą“
„Šios vasaros atradimas obuolių ir aviečių uogienė. Man ji tokia skani. Žinau virsiu ir kartosiu dar ne kartą“, – sako tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė.
Uogienei reikės: 1 kg aviečių; 1,5 kg obuolių; 1 kg cukraus; 100 ml vandens.
Avietes nuplauname. Obuolius nulupame, išimame sėklalizdžius ir supjaustome gabalėliais. Avietes su obuoliais beriame į puodą, užpilame cukrumi, vandeniu. Verdame ant lėtos ugnies, vis pamaišydami, kad nepradėtų svilti.
„DVD gidas“ kviečia džiaugtis pavasariu
Taip, „DVD gidas“ vėl nori jus nustebinti. Naujasis numeris sklidinas karštų kino naujienų, „Oskarų“ ir „Aviečių“, gandų ir patikrintų faktų iš kino pasaulio.