Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Manau išvis negalima jų gaminti,nes cukrus. .
Kokie obuoliai, ar bet kokius galima dėti?
Avietės ir obuoliai neprasilenkia . Obuolių jau yra , o avietės dar tik pradeda nokti . Juk yra įvairaus ankstyvumo . Dėl skonio nesiginčijama .
Kažkaip šis receptas laike prasilenkia, avietės jau baigia sirpti, o obuoliai dar tik tik sirpsta. Nebent į uogienę praeitų metų derliaus obuolius dedat
Verdu skanią obuolienę, tik taip ir vel tokią virsiu- obuoliai nulupti, sutarkuoti stambia tarka(burokeliams), slyvos pjaustytos mėlynos ir cukrus. Maišant verdu apie 15-20 min. Pabandykit.
Man nepatiko -nei uogiene ,nei obuoliene. Kur kas skaniau tai paruosti su avieciu sultimis.
Esu virusi su laukinėm gervuogėm,skonis nuostabus
Atsirado mokytojas,tiek laiko verdant jokių vitaminu nelieka.Mano uogienės verdamos 5-7 min
bet turetu buti skanu.Mama virdavo agrastu-avieciu uogiene.Nepamirstamas skonis!
REKLAMA
REKLAMA
Šią aviečių uogienę vadina vasaros atradimu: „Virsiu ir kartosiu dar ne kartą“