antrekotas

Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „antrekotas“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „antrekotas“.

Pietų Amerikos virtuvės mėgėjams – neįprastos argentinietiškos picos receptas

Į TV3 laidą „Lidl grilio talentai“ net 40 metų grilio patiekalus ruošiantis virtuvės šefas Daniele Coscia atnešė argentinietišką dvasią. Lietuvoje jau 10 metų gyvenantis argentinietis parodė ne tik kaip gerai iškepti antrekotą, o ir kaip paruošti puikiai prie jautienos tinkantį autentišką čimičiuri padažą. Šefas taip pat pasidalijo ir itališkos-argentinietiškos picos su jautiena receptu, kuris tikrai sužadins įvairius potyrius.  4 asmenims reikės: 2 vnt.
2023-07-09

Naujas restoranas Vilniuje įkvėpimo ieško ugnyje, mėsoje ir protėvių legendose

„Nuo neatmenamų laikų pasaulio žmonių protėviai gamino valgį ant atviros ugnies. Kalbu ne apie mūsų prosenelius, o apie žmonijos protėvius – žmones, gyvenusius prieš šimtą tūkstančių metų, kai dar nebuvo skirtingų tautybių, šalių, kultūrų ir virtuvės tradicijų“, – sako Vilniaus restorano „Protėviai“ vienas iš įkūrėjų, virtuvės šefas Dominykas Kupčinskas. Jis yra tas, kuris padeda ugniai susitikti su šiuolaikinės virtuvės receptais.
2023-07-04

Virtuvės šefas pasidalino troškintos jautienos receptu: abejingų neliks

Ypatingoje „Lidl grilio talentai“ laidoje du šefai iš Lietuvos ir Argentinos parodė, kaip įdomiai paruošti jautieną. Dvikovos laimėtojas, mėsos vikingu pravardžiuojamas Vylius Blauzdavičius, pasidalino nesudėtingu jautienos troškinio receptu. Taip pat jis papasakojo, kaip pjaustyti ir kepti jautieną, kad ji būtų sultinga ir minkšta. Jautienos troškinys su kuskusu 5 porcijoms reikės: 2 vnt.
2023-05-28

Vytarą Radzevičių seilėtis privertęs jautienos antrekotas: „Valgyčiau ir lūpų neatitraukčiau“

Ne vienas mėgstą gerą antrekotą. TV3 laidoje „Lidl grilio meistrai“ dalyvavusiam Almantui savo jautienos antrekotu pavyko nustebinti ir patį laidos vedėją Vytarą Radzevičių, ir konkurentą Saulių Urbonavičių.  Norint paruošti patiekalą reikės jautienos antrekoto, jaunų bulvių, šviežios pomidorų salsos ir grilintų daržovių, kurios vėliau bus patiekiamos kaip salotos.  Bulves perpjovus per pusę reikėtų jas maišyti druskos, pipirų ir aliejaus mišiny.
2022-07-02

Vyliaus Blauzdavičiaus receptas, kurį dievintų senovės lietuviai

Barzdotasis virtuvės šefas Vylius Blauzdavičius naujoje TV3 laidoje „Ūkio šefas“ improvizavo gamtoje ir pagamino kūrybingą sumuštinį su keptos mėsos gabalėliais. Lankydamasis Anykščių rajone pas pluoštinių kanapių augintoją Andrių Osadčį jis teiravosi apie šio krašto žmonių kultūrą ir senovės lietuvių mitybos papročius. „Aš paruošiu patiekalą, kuris yra visiška improvizacija. Arnas pasidomėjo, kas buvo būdinga šitiems kraštams ir ką žmonės valgydavo iki karo, iki okupacijos.
2019-06-16

3 receptai Tėvo dienai: nustebinsite net išrankiausią tėtį

Kai 1910 m. Luiza Dod (Louisa Dodd) JAV sukūrė judėjimą pagerbti tėvams, kurių įtaka ugdant ir auginant vaikus ne ką mažesnė nei motinų, ši iniciatyva paplito visame pasaulyje. Dabar pirmas birželio sekmadienis yra Tėvo diena – šventė, kuria švenčiama tėvystė, panašiai kaip ir per Motinos dieną – motinystė. Pasak psichologės Grytės Ruzgės, nors Lietuvoje tėvo diena minima nuo 2009 metų, kol kas dar neįprasta šią dieną tėvų palepinti taip, kaip lepiname mamas.
2016-06-04
Į viršų