Jau šį šeštadienį laidoje „Virtuvės istorijos“ ankstyviausieji žiūrovai turės galimybę išvysti net dviejų šaunių kulinarų duetą – virtuvėje suksis ir smagiai šnekučiuosis ne tik laidos šefė, kulinarė Ilona Juciūtė, bet ir garsus šios srities profesionalas R. Ščesnavičius.
„Aš atradau virtuvę nuo vaikystės, nes mano mama ir močiutė, ir tėtis labai skaniai gamindavo. Šeimoje nebuvo profesionalaus kulinaro, bet buvo tradicija, kad visi mėgo gaminti“, - prisiminimais dalinsis virtuvės meistras.
Manantiems, kad profesionaliai maisto gamyba užsiimantys žmonės visuomet valgo tik įmantriausius patiekalus, R. Ščesnavičius prisipažįsta: jo racione – ir greitasis maistas, kurio visai nereikėtų smerkti.
„Negalvokite, kad greitas maistas visada yra blogai. Tikrai nėra blogai, aš ir pats greitą maistą vartoju, kaip ir visi mirtingieji. Aukšto lygio maistas nėra kiekvienai dienai“, - su šypsena pasakos R. Ščesnavičius.
Net leisdamas sau pasilepinti profesionalus kulinaras nepamiršta ir sveikos mitybos. Virtuvės šefas laidoje atskleis, jog ketina išleisti receptų knygą tiems, kurie nori gyventi sveikai. O laidos žiūrovams, kurie bando visas dietas iš eilės, R. Ščesnavičius negailės vertingų patarimų.
Linksmą ir atvirą virtuvės šefo R. Ščesnavičiaus bei jo bičiulių interviu, daugybę naudingų maisto gaminimo patarimų televizijos žiūrovai išgirs jau rytoj, šeštadienį, 9.00 val. kulinarinėje laidoje „Virtuvės istorijos“.
„Virtuvės istorijos“ – šeštadieniais 9.00 val. per TV3