Ir iš tiesų, kaip pats pasakojo TV3 laidoje „Gyvūnų pasaulis“, Alfas neišskiriamas su šiais gražuoliais. Virtuvės šefas netgi keliauja į Italiją, kur juos moko aptikti trumus. Trumai – tai labai vertingas ir vienas brangiausių delikatesų naudojamų maisto gamyboje.
„Aš ir sakiau, kad šuo turi atsipirkti kažkada. Vienas iš tų dalykų yra, kad man pačiam, kaip šefui, įdomu trumų medžioklė. Ir kai pirmą kartą aš sudalyvavau, dar neturėjau augintinių. Galvojau, kaip faina būtų kažkada sudalyvauti, jeigu turėsiu. Ir pudelis yra viena iš tų veislių, kur galima tą dalyką su jais daryti“, – atskleidė jis.
Pudelio auginimas – prabanga
Alfas teigia, kad auginti pudelį yra prabanga. Reikia ne tik daug laiko, bet ir lėšų. Tokio didelio šuns išlaikymas gali atsieiti nuo kelių šimtų ir net iki tūkstančio eurų per mėnesį.
„Visi vitaminai, papildai, probiotikai tiek imuninei sistemai, tiek kailiui, odai ir visiems kitiems dalykams. Labai mažai žmonių tai supranta. Galvoja, kad duos žuvų taukų, nupirks lašų ir viskas bus gerai. Čia yra iš esmės mažas vaikas ir jis amžinai bus mažas. Ir vaikui visąlaik reikės visų dalykų“, – įsitikinęs A. Ivanauskas.
Ką valgo virtuvės šefo Alfo Ivanausko šunys? Kodėl vyrui prireikė dviejų pudelių? Ir kiek trumų sumedžiojo Haris šį šeštadienį 9:30 val. papasakos TV3 laida „Gyvūnų pasaulis“!
Patiko straipsnis? Užsiprenumeruokite mūsų naujienlaiškį ir gaukite svarbiausias dienos naujienas bei įdomiausius straipsnius kiekvieną darbo dieną 11 val. Tiesiai į Jūsų el. paštą!