• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Visko bus daugiau, ryškiau, skaniau!“, - tokiu šūkiu naująjį sezoną pradėjo verslininkų Ingos ir Dariaus Budrių baras „Jack Pub“, esantis Kauno senamiestyje. Ypatingąjį vakarą gausiam būriui įžymybių itin gardžių kulinarinių šedevrų pateikė virtuvės šefas Ruslanas Bolgovas.

59

„Visko bus daugiau, ryškiau, skaniau!“, - tokiu šūkiu naująjį sezoną pradėjo verslininkų Ingos ir Dariaus Budrių baras „Jack Pub“, esantis Kauno senamiestyje. Ypatingąjį vakarą gausiam būriui įžymybių itin gardžių kulinarinių šedevrų pateikė virtuvės šefas Ruslanas Bolgovas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Būtent šis garsus skonių žinovas ir jų kūrėjas yra atsakingas už „Jack Pub“ meniu.

„Ruslanas pasiūlė į baro valgiaraštį įtraukti tikrai „amerikietiško“ dydžio mėsainius ir šonkauliukus. Mažąsias jų kopijas rudens sezono atidarymo vakarą galėjome paragauti visi“, - pasakojo I. Budrienė.

REKLAMA

Šventinį vakarą baro interjere buvo gausu rudeniškos atributikos – arka iš saulėgrąžų, indu pagal slaptą receptą pagamintam troškiniui tapęs moliūgas, šieno kupetos.

Vakarą, kurį vedė Gintaras Vidmantas, pradėjo jaunieji gatvės šokių talentai, ne kartą įvertinti reikšmingais apdovanojimais – šokių studijos „MeGusta“ junior kolektyvas.

Taip pat šventės metu skambėjo ir gyva muzika – televizijos gelbėtojos Gerdos Stiklickienės ir dainininkės Ingridos Kazlauskaitės dainos, o susirinkusiuosius pakerėjo šokėjos Eglės Straleckaitės ir jos partnerio pasirodymas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų