Nuo sušių vagonėlio iki darbo miesto centre
Pasak „Underground Sushi“ įkūrėjų, toks sušių baro pavadinimas buvo pasirinktas neatsitiktinai. Juodas dailus maisto vagonėlis, kuriame darbai prasidėjo pačiame karantino įkarštyje, šalyje vyraujant įvairiems ribojimams, jaunuosius verslininkus paskatino nenuleisti rankų ir prisitaikius prie tuometinių sąlygų dirbti sau. Tad pavadinime matomas žodis „underground“ puikiai derėjo prie vagonėlio ir naujos verslo pradžios. „Nors verslą perkėlus iš vagonėlio į maisto halę iššūkių netrūksta, labai džiaugiamės išsipildžiusia svajone – dirbti miesto centre, kur renkasi maistą mylintys žmonės, o iš lūpų į lūpas keliaujančios rekomendacijos paragauti mūsų gaminamus sušius labai džiugina“,- kalbėjo Loreta ir Aleksandras.
Pasirinkimas pagal skonį
Veiklos pradžioje „Underground Sushi“ klientams ruošdavo 10-12 skirtingų sušių rūšių, tačiau laikui bėgant meniu pasipildė ir šiuo metu siekia net 36 sušių pasirinkimus bei užkandžius. „Mes mėgstame gaminti sušius. Tačiau mūsų meniu rasite ne tik sušių, bet ir tradicinių užkandžių kaip kalmarų žiedai, keptos krevetės, „Gyoza“ koldūnai“.
Išskirtinis ir vienas populiariausių klientų pasirinkimų – sušiai „Stebuklas“, kurių pagrindą sudaro kepta krevetė, agurkas, sūris ir išskirtinis padažas. Būtent šiuos sušius, pasak verslininkų, labai mėgsta ir vaikai, ir suaugę. „Mūsų asortimente – ir karšti, ir šalti sušiai su lašiša, krevetėmis, unguriu, krabais, tunu. Taip pat gaminame vegetariškussušius. Mėgstamas vaikų pasirinkimas – „Hosomaki“, kuomet sušis susukamas su vienu priedu. Tiems, kurie mėgsta riebesnius, sotesnius sušius, rekomenduojame paragauti Aleksandro gaminamą „Filadelfiją“. Šie sušiai gaminami su pasirinkta žuvimi arba krevete, o pagardinimui negailime taip visų mėgstamo sūrio. Juokaudami šiuos sušius vadiname „Filadelfijos sūrio bomba“,- nuotaikingai pasakojo sušių baro įkūrėjai.
Specialūs pasiūlymai
Paklausti apie ateities planus, Aleksandras ir Loreta neslepia norintys plėsti veiklą, atidaryti daugiau sušių barų ne tik sostinės centre, bet ir aplinkiniuose rajonuose. Grįžtančius po vasaros atostogų į sostinę ir dar neragavusius „Underground Sushi“ verslininkai kviečia užsukti į „Downtown Food Hall“ ir darbo dienomis, ir savaitgaliais. „Nuo pirmadienio iki penktadienio dienos pietų metu siūlome pasistiprinti sriuba bei pačių išsirinktais sušiais su lašiša arba krabais. Savaitgaliais – vėlyvųjų pusryčių metas, kurių metu klientams siūlome karštų sušių rinkinius su nuolaida. Net jei halėje savaitgalį praleisite daugiau laiko, užtikriname, kad karšti sušiai skanūs net ir truputį atšalę. Na, o jeigu pirmenybę teikiate sušių pristatymui į namus, mūsų ieškokite „Wolt“, „Bolt food“ ir „Lėkštė.lt“ programėlėse“.
Darbo laikas: I–IV 11:00–21:00, V–VI 11:00–22:00, VII 11:00–19:00.
Adresas: „Downtown Food Hall“, Smetonos g. 5, Vilnius.
Daugiau informacijos apie „Underground Sushi“ Facebook ir Instagram paskyrose.