• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jums reikės:

300 gramų konservuoto tuno;

3 pomidorai;

1 svogūnas;

1 kg šparaginių pupelių;

alyvuogių aliejus;

acto;

krapų;

drsukos;

juodųjų pipirų.

Paruošimas:

Pupeles išvirti pasūdytame vandenyje ir atvėsinti. Supjaustyti pomidorus, svogūną ir krapus, sudėti ant pupelių.

Ant viršaus sudėti tuną. Aplieti salotas šlakeliu aliejaus ir actu. Pasūdyti, įberti pipirų. Pagražinti salotų lapais ir alyvuogėmis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų