Paprastas, tačiau įspūdingo skonio patiekalas.
Jums reikės:
- 6 skiltelės česnako
- daržovių sultinio
- 2 šaukštai pomidorų tyrės
- 3 bulvės
- 4 dideli kubeliais supjaustyti pomidorai
- 400 gr jautienos
- 4 maži svogūnai
- 3 rauginti agurkai
Paruošimas:
REKLAMA
REKLAMA
Jautiena supjaustoma gabaliukais ir pakepinama kartu su svogūnų griežinukais, sudedama į puodą, užpilama 0,5 l sultinio, sudedama pomidorų tyrė ar supjaustyti pomidorai (pasirinktinai), užbarstoma pipirų, pasūdoma ir troškinama 25 - 30 min. Bulvės stambiai supjaustomos, truputį apkepinamos, sudedamos į puodą, kur troškinama mėsa, sudedami kvadratėliais supjaustyti agurkai ir uždengus troškinama ant silpnos ugnies, kol bulvės suminkštės.
Tiekiama užbarsčius susmulkinto česnako ir petražolių lapelių.
REKLAMA