• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kaune, stilingame restorane „Marsas mieste“ trečiadienio vakarą surengtas bene pirmasis senųjų metų palydų vakarėlis. Jame apsilankę žinomi žmonės vaišinosi rinktiniais užkandžiais, autoriniais kokteiliais ir papasakojo, kokių dovanų šįmet tikisi per Kalėdas. Karščiausių troškimų sąraše minimos kelionės, nauji potyriai, kvepalai, sveikata ir taika pasaulyje.

32

Kaune, stilingame restorane „Marsas mieste“ trečiadienio vakarą surengtas bene pirmasis senųjų metų palydų vakarėlis. Jame apsilankę žinomi žmonės vaišinosi rinktiniais užkandžiais, autoriniais kokteiliais ir papasakojo, kokių dovanų šįmet tikisi per Kalėdas. Karščiausių troškimų sąraše minimos kelionės, nauji potyriai, kvepalai, sveikata ir taika pasaulyje.

REKLAMA

„Kad visiems būtų gerai ir žmonės šypsotųsi. Kad planetoje nebūtų smurto ir konfliktų“, – globaliomis svajonėmis dalinosi grupės „Rondo“ lyderis Aleksandras Ivanauskas – Fara.

Jis su šypsena patikino, jog laikas koreguoja lūkesčius, nes būtent jis suteikia suvokimą apie materialių dalykų trapumą, rašoma pranešime spaudai.

Štai, ko sau linkėjo žinomi žmonės

Vis dėlto žinomas kūrėjas ir atlikėjas prisiminė karščiausią vaikystės troškimą, kai su nekantrumu dovanų tikėjosi gitaros.

REKLAMA
REKLAMA

„Gavau ją, kai man buvo devyni metai. Tuomet ir prasidėjo mano kelias į sceną“, – sako Fara.

Nekilnojamo turto ekspertė Natalija Martinavičienė neabejoja – esi laimingas, kai nieko nebenori.

REKLAMA

„Sau ir artimiesiems palinkėčiau sveikatos. O visa kita yra arba bus“, – neabejoja pašnekovė.

Televizijos prodiuseris Gediminas Juodeika šypsosi – šįmet per Kalėdas jis tikisi stebuklo, o šokių festivalių organizatorius Saulius Skambinas – daugiau laiko artimiesiems bei draugams.

Menininkas Rolandas Vilkauskas – Pripsas neatsisakytų galimybės įgyvendinti savo kūrybinius sumanymus. To tikėtųsi ir tapytoja bei visažistė Gintė Ramutytė.

REKLAMA
REKLAMA

„Kvepalų. Jų turiu daug, bet daug ir sunaudoju, – patikino dainininkė Giulija. – Tačiau labiausiai laukiu šventinės nuotaikos ir susitikimų su mylimais žmonėmis“.

Operos solistė Monika Falcon visiems palinkėjo sveikatos, o sau – tolimų kelionių.

Išvykų traukai neatsispiria ir dizaineris Kęstutis Lekeckas bei dainininkas Mindaugas Mickevičius – Mino. Beje, jis neseniai parvyko iš Burundžio, kur surengė nedidelį savo pasirodymą. Atlikėjas patikino buvęs sužavėtas Afrika ir norįs ją dar geriau pažinti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Namo man dovanų įdėjo mangų, duonvaisių ir kitokių egzotinių dalykų. Parsivežiau ir kelias rankų darbo kaukes, kurios visada man primins šią avantiūristišką išvyką“, – sako Mino.

Jis taip pat šventiniu laikotarpiu norėtų kuo daugiau dėmesio skirti brangiems žmonėms ir bičiuliams, todėl metų palydėtuvių vakarėlis gerbėjų dėmesio sulaukiančiame restorane „Marsas mieste“ tapo puikia įžangą į bendrystę, meilę ir šilumą dovanojantį laikotarpį.

REKLAMA

Įkvėpinanti ir tyrinėti kviečianti erdvė

Plaukų stilistas Karolis Murauskas, prisijungiantis prie svajojančiųjų apie keliones ir trokštančių pasauliui taikos gretų, sako likęs nudžiugintas žinomų žmonių susitikimui parinkta erdve ir „Golden Rose“ dovanėlėmis.

Anot jo, „Marsas mieste“ – ne šiaip dar vienas restoranas, o vieta, kurioje susijungia skonių kelionės ir vizualiniai atradimai. Šio išskirtinio miestelio kūrėjai siekė daugiau nei vien tik patenkinti lankytojų skonio receptorius – jų tikslas buvo sukurti erdvę, kuri įkvėptų ir kviestų tyrinėti.

REKLAMA

Jis pastebėjo, jog įžengus į Kauno senamiestyje įsikūrusį restoraną, akys užkliūva už modernių industrializmo stiliaus detalių. Čia kiekviena smulkmena apgalvota: interjere dera modernūs akcentai ir netikėti dizaino sprendimai, kurie kviečia leistis į estetinę kelionę.

K. Murauskas neabejoja – dienos metu šviesos pripildyta vieta spinduliuoja jaukumu ir ramybe, o vakare ji atgyja – įgauna šurmulingo miesto žavesio ir savitą atmosferą, kuri puikiai dera tiek draugų susibūrimui, tiek romantiškai vakarienei.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Gastronomija tampa potyriu

Apie tai, kad kiekvienas patiekalas – tarsi kūrinys, sukurtas iš šviežiausių bei aukščiausios kokybės ingredientų, sako ir restorano virtuvės meistrai. Jų teigimu, vietinių ūkininkų ir gamintojų tiekiama produkcija ne tik užtikrina skonį, bet ir atspindi atsakomybę prieš gamtą. Tvarumas čia – ne tik madinga idėja, bet ir vertybė, juntama kiekviename kąsnyje.

REKLAMA

Svečių, šventės metu pasinėrusių į šurmulingus pokalbius ir vinilų virtuozo DJ Ericho grojamą muziką, nuomone „Marsas mieste“ yra tai vieta, kur gastronomija tampa potyriu, o atmosfera – jos dalimi.

„Šįmet man Kalėdos asocijuojasi su kakava, šiltomis kojinėmis, nuoširdžiu juoku, meduoliais, apkabinimais. Ir noru būti drauge“, – vakaro įspūdžius reziumavo S. Skambinas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų