Naujienų portalui tv3.lt moteris pasakojo, kad jau daugiau nei savaitę nevalgo miltinių produktų ir atlieka tam tikrus sporto pratimus.
Anot moters, dabar ji stengiasi patobulinti kūno linijas, o drauge prie jos prisijungė ir vyras: „Su vyru susilažinome, kuriam iki vasaros pirmosios dienos pavyks labiau išryškinti pilvo presą“.
I. Stumbrienė jau daugiau nei savaitę laiko prižiūri ir savo valgiaraštį. „Konkrečios dietos nėra, tačiau atsisakiau miltinių produktų. Aš nesu dietų šalininkė ir pasisakau prieš drastiškus badavimus. Esu už sveiką ir subalansuotą mitybą“, – kalbėjo pašnekovė.
Nepaisant to, jog laikytis šio rėžimo ir nėra paprasta, tačiau pokyčius pastebėjo jau po 2 dienų. „Sunkiausia ir buvo atsisakyti visų miltinių patiekalų. O ypač – duonos, kuri mano kasdieniame racione visada būdavo“, – atviravo I. Stumbrienė.
Pašnekovė įsitikinusi, jog norint išryškinti pilvo raumenis reikia ne tik prižiūrėti mitybą, tačiau ir aktyviau leisti laisvalaikį: „Svarbu suderinti kelis pagrindinius elementus: mitybą, kardio treniruotes, kurios sudegina ir mažiausius riebaliukus bei preso raumenų stiprinimo pratimus. Vien kardio pratimams skiriu mažiausiai 40 min.“
Naujienų portalas tv3.lt primena, kad kiek anksčiau kalbinta moteris pasakojo, kad yra didelė saldumynų mėgėja, tačiau viskas pasikeitė, kuomet pradėjo gilintis apie cukraus žalą žmogaus organizmui.
„Anksčiau saldumynus tikrai mėgdavau, tačiau perskaičius daug literatūros apie cukraus žalą organizmui. Prieš dedant kiekvieną pyragėlio kąsni į burna, pagalvoju, ar man tikrai to reikia. Tad natūraliai perėjome prie riešutų ir džiovintų vaisiu bei uogų, kuriose yra natūralaus cukraus. Taip nekenkiame organizmui, o ir gomurys būna pamalonintas kažkokiu saldėsiu“, – šypteli pašnekovė.
Tiesa, Stumbrų dukra Estela yra nuostabi jauna kulinarė, kuri neretai šeimą palepina įvairiais patiekalais. Mergina moka gaminti tiek desertus, tiek ir nesaldžius patiekalus. Todėl natūralu, kad ant jų maisto stalo gali atsirasti daugybę pagundų.
„Šiuo metu net ir patariu jai orientuotis daugiau į nesaldžius patiekalus, žuvį, mėsa, salotas, jūros gėrybes. Saldumynai pas mus būna tik per šventes“, – pabrėžė moteris.