• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Labai džiaugiuos, kad prasidėjus šparaginių pupelių sezonui, jų gausu parduotuvėse.

Ingredientai:


  • keletas lakštų ryžių popieriaus

  • ~150g šparaginių pupelių

  • prieskonių: naudojau po 0,5 šaukštelio asafetidos, čili miltelių (buvo gana aštru. Kas nėra aštrumo mėgėjas, turėtų dėti mažiau), muskato riešuto, cinamono

  • šiek tiek aliejaus

  • šiek tiek "Džiugo" (ar šiaip parmezano) sūrio


Procesas:

REKLAMA
REKLAMA



Pupelėms nuskabom galus, porą minučių apverdam. Nupilam vandenį, paliekam kiaurasamtyje nuvarvėti.

Keptuvėj įkaitinam šiek tiek aliejaus, į jį suberiam prieskonius, pakaitinam ~30 sekundžių, tuomet dedam pupeles, porą minučių apkepa. Apibarstom tarkuotu "Džiugo" sūriu. Sumaišom.

Ryžių popierių paruošiam pagal instrukciją: minutėlei pamerkiam į karštą vandenį, dedam ant virtuvinio rankšluosčio, nusausinam. Ant jau sauso lakštelio dedam keletą šparaginių pupelių, suvyniojam.

Patiekiau su sojų padažu. Buvo tikrai gardu.

Skanaus!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų