Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Tikrai,kaip juokinga.Sėdžiu ir skaitinėju receptus.Yra labai neblogų.O bet tačiau jau juokas labai ima nuo receptų,kur reikia dėti pav."150g tirpinto".Tikriausiai receptų kūrėjos visai nepasitikrina ką parašė.
As darau taip - sukapoju mazesniais gabaliukais, istrinu druskos ir pipiru misiniu, uzpilu alumi ir padedu kelioms valandoms marinuotis. Skarda iskloju folija, sudedu sonkaulius, ipilu i skarda vandens ir kepu. Kartas nuo karto ištraukiu ir uzpilu skysciu, kuris liko nuo marinavimo (druska, pipirai, alus). Pabandykite ! O jei noriu labai greito 'issimarinavimo", tuomet sonkaulius marinuoju "greituoju budu" su majonezu, arba medumi.
kas tas tirpinte ?
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų