Alfas Ivanauskas, kurio vadovaujamas projektas neseniai atšventė penkerių metų gimtadienį, tikina, kad siūlydamas Agnei Pačekajei vienintelio Lietuvoje specializuoto maisto naujienų portalo vyriausiosios redaktorės pareigas norėjo pozityvių permainų.
„Agnė turi nuostabų humoro jausmą, daug kūrybinių idėjų ir noro eksperimentuoti žodžiais ir vaizdiniais. Ji sugeba apie maistą rašyti įdomiai ir gyvai, net varškės apkepą apdainuoja tarsi gyvą pašnekovą. Norėjau, kad mūsų portalas taptų dar ryškesnis ir unikalesnis. Tad jau po pirmų darbo savaičių Agnė taip greitai perprato visą veiklą, kad jos kasdieninis pozityvumas, taiklus sarkazmas ir sumanumas jau dabar daro reitinginius stebuklus“, – pasakoja Alfas Ivanauskas, pridurdamas, kad su Agne turi vieną juos siejančią paslaptį – pirmasis gyvenime gamintas patiekalas tiek jam, tiek Agnei buvo keptas agurkas!
Tiesa, Alfo kulinariniai eksperimentai nuo šio patiekalo tik prasidėjo, o Agnė, paragavusi, ką iškepė, suprato, kad karjeros prie puodų tikrai nepadarys. Bet juk nebūtina būti geru šefu, kad galėtum apie maistą rašyti!
„Kai prieš penkerius metus gyvenimo būdo leidiniui kalbinau Alfą Ivanauską, likau apstulbusi, kad žmogus gali taip aistringai žvelgti į maistą. Kai jis man įteikė nuotrauką, kurioje, vos dvylikos, pozavo prie paties keptos farširuotos vištos, tik atsidusau. Tuo metu virtuvėje sugebėjau iškepti nebent kotletus, o išlydėjusi vyrą į komandiruotę, galėjau be problemų savaitę misti dešrelėmis ir makaronais. Kai Alfas atsiuntė savo kurtą salotų receptą ir prie jo prisegė nuotraukas – atsidusau antrą kartą. Produktų fotosesija priminė kosmose sklandančias planetas, o ne nuobodų, standartinį dubenį su žalumynais. Nieko panašaus Lietuvoje dar niekas nebuvo kūręs! Džiugu, kad po penkerių metų situacija pasikeitė tik tuo, kad dabar nuoširdžiai susidomėjau maistu. Visa kita liko po senovei - Alfas ir toliau stebina tiek mane, tiek visą šalį netikėčiausiais su maistu susijusiais projektais. Dar smagiau, kad tapusi portalo redaktore, turėsiu galimybę prisidėti prie alchemijos eksperimentų, vykstančių VMG kulinarinėje studijoje.“
„Gera, kad galiu dirbti skirtingose žiniasklaidos sferose ir visur jaučiuosi puikiai. Rašytoja, žurnalo „Happy365“ žurnalistė, o dabar ir portalo VMGonline.lt redaktorė! Naujos pareigos – tai didelė atsakomybė ir kartu - malonus iššūkis, kurį priimu kaip likimo man atsiųstą desertą.“ - apie darbą VMG komandoje pasakoja Agnė Pačekajė.