Kaip jau įprasta, „Virtuvės istorijos“ ir šį šeštadienį sveikinsis iš Vilniuje įsikūrusios prekybos salos „Ogmios miestas“, kur verda smagiausios kulinarinės dvikovos.
Kova šįkart lauks nelengva – Dileta kartu su Ilona gamins mėsainius su sojos didkepsniais, o jos priešininkė Monika, padedama „Kamabo Bono“ grilio meistro Tomo Petrylos, keps korėjietiškus kiaulienos šonkauliukius.
„Ar galima šitą sojų burgerį valgyti naktį? Valgai ir nestorėji“, – su šypsena klaus Dileta, gamindama itin sveiką ir nekaloringą nuodėmingojo mėsainio alternatyvą.
Patiekalai laukia išties gardūs, tačiau idant kova prasidėtų žvaliai, Ilona savo laidos svečius pavaišins gardžia šviežia kava – ar gali kitaip prasidėti šeštadienio rytas, jei ne nuo kvapnios kavos puodelio? Dileta, paklausta nuo ko prasideda jos rytai, pripažino, kad nėra viskas taip, kaip norėtų.
„Norėčiau pasakyt, kad ne nuo muzikos, nuo kokių masažų, bet nuo šuns vedžiojimo prasideda mano savaitgalio rytai“, – juoksis žinoma moteris.
Dilena ir Monika laidos studijoje taip pat paatviraus, kaip sekasi palaikyti draugišką atmosferą grupėje – juk kur moteriškas kolektyvas, ten dažniausiai pakvimpa konkurencija. Grupės naujokė Monika taip pat atskleis, kaip senbuvės Dileta ir Akvilė priėmė ją į grupę: „Puikiai, merginos labai draugiškos!“, – užtikrintai sakys Monika.
Abi rožių karalienės savo pergale tikės dar prieš pradedant gaminti, tačiau nuspręsti teks ne joms, o kolegei, „Queens of Roses“ narei Akvilei. Kuri labiau ne savo dainomis, o gamintais patiekalais sužavės šio ryto teisėją paaiškės jau šį šeštadienį, 9 val. kulinarinėje pokalbių laidoje „Virtuvės istorijos“.
Jau aštuntą sezoną rodoma televizijos žiūrovų pamėgta kulinarinė laida „Virtuvės istorijos“ ir toliau žada nepamirštamas azartiškas žinomų šalies šeimų bei artimiausius bičiulių kulinarines dvikovas ir gardžiausius patiekalus. Laidos studijoje laidos herojai rungiasi vienas su kitu – padedami kulinarės Ilonos Juciūtės-Čibirkienės ir „Kamado Bono“ grilio meistrų jie ruošia skaniausius patiekalus, kuriuos lydi atviros ir nuoširdžios istorijos, o galiausiai į studiją atvykęs trečiasis laidos svečias turi ne tik išrinkti skanesnį patiekalą, bet ir atspėti jį pagaminusį kulinarą.
„Virtuvės istorijos“ – šeštadieniais 9 val. per TV3!