• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Puikus užkandis!

Jums reikės:


  • Aliejus kepimui

  • Kiaušinis

  • Krapai pabarstymui

  • Miltai

  • Pienas

  • 200 gr pievagrybių

  • Prieskoninės žolelės

  • Druska, pipirai


Paruošimas:

Pievagrybius nuplauname, stambesnius perpjauname per pusę. Iš kiaušinio, miltų, pieno ir prieskonių išmaišome panašią tešlą kaip blynams, gal kiek skystesnę. Pievagrybius merkiame į tešlą ir verdame įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus. Išėmus iš aliejaus, dedame ant popierinio rankšluosčio, kad aliejus nuvarvėtų. Prieš patiekiant ant stalo pabarstome krapais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų