• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ingredientai:

Ingredientai:

REKLAMA

230 g lieso varškės sūrio

2 šaukštai laiškinio česnako, susmulkinto

2 šaukštai pieno

1-2 šaukštai šviežių krapų, susmulkintų

1 skiltelė česnako, susmulkinta

1 šaukštas citrinų sulčių

0,5 šaukštelio šviežiai maltų pipirų

1 šaukštas alyvų

0,25 šaukštelio druskos

8 lazanijos lakštai

24 šparagai (Šparagai)

170 g plonai supjaustytos rūkytos lašišos

8 ilgi laiškinio česnako laiškai

REKLAMA
REKLAMA

Gaminimas:

1. Nedideliame inde sumaišykite varškės sūrį, susmulkintą laiškinį česnaką, pieną, krapus, česnaką, citrinos sultis ir pipirus; atidėkite.

2. Dideliame puode užvirkite 3 litrus vandens ir aliejų; sudėkite druską ir lazanjos lakštus. Virkite makaronus 10-12 minučių arba kol makaronai bus beveik minkšti.

3. Tuo tarpu nupjaukite sukietėjusias šparagų dalis. Jei reikia, sutrumpinkite šparagus iki 12 cm. Sudėkite šparagus į makaronus; virkite dar 3 minutes. Nupilkite vandenį; perpilkite šaltu vandeniu. Vėl nupilkite vandenį ir nusausinkite makaronus sausais popieriniais rankšluosčiais.

4. Ant kiekvieno lazanjos lakšto vienodu sluoksniu paskirstykite po apie 2 šaukštus sūrio mišinio. Padalinkite lašišą vienodai tarp makaronų, sudėdami vieną sluoksnį lašišos ant kiekvieno lakšto. Tada ant kiekvieno lakšto padėkite po 3 šparagus, palikdami jų galus iškištus už krašto. Suvyniokite kiekvieną makaroną. Užriškite šviežiu laiškinio česnako laišku.

Gamybos laikas: 40 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų