• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Fitneso tematika rašanti tinklaraštininkė Katie Dunlop kelionę tobulos figūros link pradėjo 2012-aisiais. Užsibrėžusi tikslą, iš apkūnokos ji virto sportiška diva. „Kaskart, kai numesdavau kažkiek svorio, labai greitai ir vėl jo priaugdavau. Maniau, kad man netinka joks maistas. Dėl savo figūros jaučiausi labai nelaiminga, labai dėl to kankinausi. Nusprendžiau, kad metas keistis ir ėmiau ieškoti sveiko būdo sukūsti“, – pasakojo dvidešimties kilogramų atsikračiusi mergina.

Fitneso tematika rašanti tinklaraštininkė Katie Dunlop kelionę tobulos figūros link pradėjo 2012-aisiais. Užsibrėžusi tikslą, iš apkūnokos ji virto sportiška diva. „Kaskart, kai numesdavau kažkiek svorio, labai greitai ir vėl jo priaugdavau. Maniau, kad man netinka joks maistas. Dėl savo figūros jaučiausi labai nelaiminga, labai dėl to kankinausi. Nusprendžiau, kad metas keistis ir ėmiau ieškoti sveiko būdo sukūsti“, – pasakojo dvidešimties kilogramų atsikračiusi mergina.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Katie išdavė, kad ruošdamasi sportui ji didelį dėmesį skiria muzikinio takelio pasirinkimui. „Tinkama muzika paskatina dirbti stipriau ir daugiau. Tiek muzika, tiek pasirinktas sportas turi patikti. Kuomet atrandi tai, kas tau teikia malonumą – darbas tampa kur kas lengvesnis. Jei sportuodama nuolat klausyčiau tos pačios muzikos muzikos ar visai jos neklausyčiau ir kartočiau tuos pačius pratimus, galop, treniruotis pabostų“, – patarimais dalijasi Katie.

REKLAMA

Mergina didžiuojasi, kad jai pavyko atsikratyti net dvidešimties kilogramų svorio. „Man gera žinoti, kad, pagaliau, ne maistas kontroliuoja mano mintis, o aš kontroliuoju, kada man reikia maisto, kada ne. Man nesunku atsisakyti skanėstų, dėl kurių anksčiau tįsdavo seilės“, – džiaugiasi tinklaraštininkė.

REKLAMA
REKLAMA

Sportiška mergina papasakojo ir apie savo mitybos įgūdžius: „Pusryčiams dažniausiai kepuosi omletą su špinatais, pietums valgau vištos krūtinėlę su brokoliais ir avokadais. Kalbant apie vakarienę... Dievinu ant griliaus keptą lašišą su špinatais, kvapiuoju moliūgu ir pakeptais svogūnais. Užkandžiams dažniausiai renkuosi humusą su daržovėmis arba riešutų sviestą su salierais ar obuoliais“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų