• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

O. Pikul-Jasaitienė: man svarbu, ką aš valgau

Mėgstamų patiekalų receptai

„Maistas – vienas didžiausių gyvenimo malonumų. Negalėčiau savęs kankinti badavimu ar kitomis baisiomis dietomis“, - sako grupės „Naujos Pupytės“ narė Oksana Pikul-Jasaitienė.

„Maistas – vienas didžiausių gyvenimo malonumų. Negalėčiau savęs kankinti badavimu ar kitomis baisiomis dietomis“, - sako grupės „Naujos Pupytės“ narė Oksana Pikul-Jasaitienė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šiuo metu Krasnodare esanti moteris teigia dėl sveikatos problemų sumažinusi vartojamų produktų racioną. „Man teko atsisakyti duonos gaminių, paprikos, kitų produktų. Priėmus šį sprendimą, sumažėjo virškinamojo trakto problemos, bėrimai ant veido”, - pasakojo Oksana.

REKLAMA

Mergina, dažnai sulaukianti komplimentų dėl dailios figūros, sau yra kritiškesnė. „Tikrai nesu idealios figūros savininkė. Tenka dažnai pasportuoti, lankyti masažus, vakarais atsisakyti riebesnio maisto”, - sako Oksana.

Įvairių pasaulio virtuvių maistą mėgstanti moteris save vadina gurmane. Tačiau Oksana neslepia, mėgstamiausi patiekalai yra pagaminti jos mamos.

REKLAMA
REKLAMA

Kokių produktų visuomet galima rasti garsios atlikėjos šaldytuve? „Įvairios daržovės, vaisiai būtini. Visada turime šaldytų krevečių ir midijų, kadangi labai mėgstame jūros gėrybes. Kadangi mano vyras yra sportininkas, jo racione visuomet privalo būti tokių produktų kaip makaronai, vištiena”, - pasakojo Oksana, pasidalinusi dviem mėgstamais receptais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Lengvas užkandis

Jam reikės:

Sūrio

Česnako

Majonezo

Sezamo sėklų

Eiga: Sūrį sutarkuojame, sumaišome su smulkintu česnaku ir majonezu. Suformuojame rutuliukus, kuriuos apvoliojame sezamo sėklose. Patiekiame ant keptos duonos riekelės, vaisiaus skiltelės arba vienus.

REKLAMA

Spagečiai su krevetėmis

Patiekalui reikės:

Krevečių be kevalų

Citrinos

Česnako

Makaronų (spagečių)

Sviesto

Eiga: Marinuojame atšaldytas krevetes su citrina, česnaku, druska, pipirais. Marinavimui užtenka 10 – 15 minučių. Kol verda spagečiai, ant keptuvės kepame paruoštas krevetes. Žiūrėkite, kad jų neperkepintumėte. Jos turi būti traškios. Prieš kepimo pabaigą, krevetes užpilame pienu, įdedame šaukštą grietinės, prieskonių. Užpilame virtus spagečius. Skanaus!  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų