Jis patikino – žmoną ir ateityje vis stengsis palepinti staigmenomis, tačiau į dabartinį gyvenimo periodą norisi itin atkreipti dėmesį.
„Kas rytą Raimondai ruošiu pusryčius iš produktų, kuriuos perku „Gurmena“ krautuvėlėje. Dabar pas mus ant stalo visada rasite vaiskiausiu pasaulyje pernai pripažintą alyvuogių aliejų, saliami su trumais, avies pieno sūrį su pipirais ar aštria paprika, artišokų užtepėlę, alyvuogių, džiovintų pomidorų“, - gardumynus vardino Nicholas Kin.
Anot jo, per vestuves šventės organizatoriai „Why Not Agency“ kolektyvas pasistengė, jog joje netrūktų Viduržemio jūros regiono temą atitinkančių detalių. Būtent todėl ir buvo įrengtas specialiai iš Italijos ir Graikijos parvežtų „Gurmena“ produktų kampelis.
„Tiek man, tiek Raimondai viskas buvo taip gardu, jog nutariau, kad mėgavimąsi užkandžiais dar kurį laiką reikėtų pratęsti ir namuose“, - su šypsena pasakojo jaunikis.
Pastarąją savaitę sutuoktiniai laikosi ir dar vienos tradicijos – pietauja arba vakarieniauja restorane „Gralis“, kur vyko jauki jų vestuvių šventė. Vienas kitam Nicholas ir Raimonda rengia ir kitokius mielus netikėtumus.
„Stengiamės, jog tai būtų ne materialios, o emocijas keliančios dovanos. Esame taip sutarę – medaus mėnesio metu parodyti vienas kitam kuo daugiau dėmesio. Žinoma, visą gyvenimą, kiekvieną dieną taip nebus, bet savąją šventę dabar minime taip, kaip galime“, - sakė pašnekovas.
Nicholas Kin, kurio tikrasis vardas ir pavardė yra Nikolajus Jegorovas, su Raimonda susipažino 2015 – ųjų pavasarį. Po maždaug keturių mėnesių draugystės per restorane „Svarstyklės“ surengtą mados renginį jis savo išrinktajai pasipiršo. Suorganizuoti staigmeną būsimai sužadėtinei tuomet padėjo Nicholo bičiuliai – renginį vedęs Dainius Martinaitis ir žurnalistė Kristina Kučinskaitė. Būtent juos Nicholas ir Raimonda pakvietė būti santuokos liudininkais.
Vestuvių dieną nuotaka vilkėjo iki šiol Lietuvoje dar neregėtą salono „Zolotas Baltic“ suknelę iš lino. Kadangi Graikijos meistrų darbai į mūsų šalį yra dar pakeliui, Raimonda, oficialios ceremonijos metu pasirinkusi dvigubą Balsytės – Jegorovos pavardę, tapo pirmąja nuotaka mūsų krašte, pasipuošusia specialiai jai pasiūta „Atelier Zolotas“ suknele.
Atsižvelgdamas į tai, kad nuotakos drabužis persmelktas Viduržemio jūros regiono dvasios, Raimondai netradicinę puokštę iš sukulentų, penkunrožių, gubojos, rožių ir itališko ruskuso lapų sukūrė floristas Modestas Vasiliauskas.
Pasiruošti šventei jai padėjo profesionali grimo - visažo meistrė, dirbanti visose trijuose Baltijos šalyse bei didžiausiose mados sostinėse - Londone, Milane, Paryžiuje Olga Mickevič. Nuotakos šukuosena pasirūpino plaukų stilistas Karolis Murauskas.
„Apie vestuves iš anksto žinojo tik keli žmonės – tie, kas jas padėjo organizuoti. O artimiausiuosius iš anksto pakvietėme vakarienės į restoraną ir tikrąją jos priežastį atskleidėme tik likus kelioms dienoms iki šventės. Nenorėjome, kad tėvai imtų rūpintis ir jaudintis“, - atviravo Nicholas Kin.
Vestuviniu desertų stalu pasirūpino skanėstų krautuvėlė „Cup Cake“. Beveik visi saldumynai dekoruoti laurų lapais, kurie, kaip simbolis, pasirinkti neatsitiktinai – vainikas, nupintas iš lauro šakelių, nuo antikos laikų yra šlovės, pergalės ar taikos simbolis. Be to, atspindi būtent Viduržemio jūros regiono tradicijas.
Vestuvėse Nicholas ir Raimonda išmėgino ir kelias pramogas. Kartu su svečiais pirštais pabaigė piešti dailininkės Gintės Ramutytės pradėtą darbą ir kūrė vienas kitam kvepalus. Jie galėjo rinktis bet kurį iš "vienos natos" kišeninių „Acappella“ rinkinių aromatų.
„Bandėme surasti kvapus, kurie abiem patiktų. Esu įsitiknęs, kad Raimondai labiausiai derėjo prisirpusių uogų ir granatų derinys“, - sakė Nicholas Kin.
Jaunieji neabejojo – jų gyvenime bus dar ne viena šventė, kurią norėsis prisiminti ir minėti ne vieną dieną.