Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Aš tokiu receptu agurkus darau 15 ,metų ot naujiena!
Ar gerai tuose plastikiniuose bambaliuose raugti.
Atsibodo jau. Starkus baigė namą. Dabar tas ferma kurią avys. Kas sekantis. Užknisot jus tv3 redaktoriai plugsi. Srovė nusivažiavo. Gal pizdikit į JAV ir dirbkite. Ten aborigenams patiks. Jie mero ožio matė. Tik hezburgerius ir šuniena
Seniai, studijų laikais vaišino Dzūkijoje tokiais agurkais, samane, sūdytais lašiniais, šokauliukais, kaip jie sako, patukintais. Antrą kartą nenorėčiau nieko, išskyrus samanę.
@Teko valgyti O samanę ant darmuškes tai nori pagert?
@Teko valgyti Nera tokio dzukisko zodzio patukintas, bent Lazdiju rajone.
Geras jis,šuliny laikomi agurkai,nereikai marinatų su cukrum,visokiais actais ar citrinos rūgštim,žymiai sveikesni
Tik nededam tiek prieskonių,nes tada būna per daug aštrūs,užtenka druskos, vyšnių lapų, česnako skiltelės ,be jokių ten čili pipirų ar bananų
@senas receptas Juk jie rauginti, tai kam tie marinatai, raugintas ir marinuotas, tai atskiri dalykai.
Dabar mūsų sodyba smirdės senuoju, brangiausiu pasaulyje Ožiu…Kvapą jaučiu jau iš tolo! - O dar broileris?- ir jo vistos?
---Jau 30 metų jis gadina man gyvenimą ir nenustoja to daryti“...
@parafrazes apie gyvulius Jūs put put ne tiek metų gadinat mums ir nieko,kremliaus troli
@cha cha Eik mėgsti berečių artėja žiema
@Che che che Mums visada šilta,miela,ir jauku.Pirk valenki ir valink paskui...
@parafrazes apie gyvulius

Kiek Ruzgių braliukų televizijos ir žiniasklaidos okukupacija metų truks?
Bloga vos išvydus, oškos, žmonos, ėdimas ir perdimas
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų