Įstabus skonis...
Pagrindas:
1 stiklinės traškių javinukų
1/3 puodelio graikinių riešutų
2 šaukštų alyvuogių aliejus
2 šaukštų cukraus
Įdarui:
400 gramų lieso kreminio sūrio (Lietuvoje, manau, labiausiai atitinktų "Philadelphia light", bet rizikuočiau ir su Ricotta sūriu arba netgi lietuviška kremine "Mūsų" varške)
1 puodelis cukraus
2 1/2 puodeliai natūralaus jogurto (Man labiausiai patinka naminis arba "Activia")
7 didelių kiaušinių baltymai
1 šaukštelis cinamono
Padažui:
16 džiovintų figų
2 puodeliai šilto vandens
1/2 puodelio Ouzo arba portveino
1 cinamono lazdelės
1 apelsino žievelės
1/2 puodelio cukraus
Detalios gaminimo instrukcijos ČIA.
REKLAMA