- 150 gr. cukraus
- 200 gr. miltų
- 300 gr. smulkiai tarkuotos morkos
- 1 arb. š. kepimo margarino/sviesto
- 1 arb. š. sodos
- 1 kiaušinio
Paruošimas:
Jei kas nesiryžote kepti tokio pyrago - galiu pasakyti labai skanus ir siūlyčiau pamėginti...
Kiaušinį išsukite su cukrumi ir sudėkite tarkuotas morkas (geriausiai tarkuoti bulvių tarką). Masę išmaišykit ir dėkite margariną - dar kartą viską išmaišykite. Paskui į masę pilkite miltus ir truputėliu acto gesintą sodą. Paruoštą pyrago masę pilkite į kepimo skardą, pateptą trupučiu sviesto, kepkite apie 25 min. Pastebėjimas. Pyragą dėkite į gilesnę skardą nes pyragas labai iškyla ir pasidaro purus.
Skanaus!