Velykinį stalą papuoš ši skani ir nesunkiai paruošiama mišrainė.
Jums reikės:
1 Agurkas
4 bulvės
2 skiltelės česnakų
4 vnt Kiaušinių
1 ryšulėlis Krapų
200 gr virto kumpio
100 gr Lydyto sūrio
1 indelis Majonezo
1 ryšulėlis petražolių
1 indelis konservuotų pievagrybių
Paruošimas:
Nuplautas ir nuluptas bulves reikia supjaustyti plonais šiaudeliais ir gerai nuplauti tekančiame vandenyje, leisti nusausėti ir kepti įkaitintam aliejuje vienu sluoksniu, kol jų paviršius iš visų pusių gražiai parusvėja.Kietai išvirti kiaušinius, atskirti trynius nuo baltumų. Trynius palikti „kiaušinams“ , o baltymus susmulkinti. Agurką , pievagrybius ir kumpį supjaustyti plonais šiaudeliais, Baltymus, agurką, pievagrybius ir kumpį sumaišyti su majonezu, petražolėm ir krapais. Plokščiame dubenyje iš sumaišytu produktu suformuoti „lizdą“ ir plonu sluoksniu sudėti keptas bulves. „Kiaušinams“ sutarkuoti lydytą sūrį, susmulkinti trynius, krapus ir česnakus.Iš gautos masės padaryti „kiaušinius“ ir papuošti jais mišrainės viršu.
Skanaus!