„Aš jums iškepsiu dvigubą mėsainį su sūriu. Daug kas sako, kad mėsainis turi būti nedakepęs, pusiau žalias ir panašiai. Aš mėgstu iškepusį mėsainį“, – savo mėgstamo mėsainio receptą atskleidė BBQ meistras.
Šiam mėsainiui reikės BBQ padažo, kastinio, kanapių prieskonių, druskos, čederio sūrio, jautienos faršo ir bandelių. Kepdamas mėsą virtuvės šefas panaudojo sviestinį popierių, o sūrį dėjo tik tada, kai mėsa buvo gerai iškepusi. Kiekvieną mėsos pusę grilinėje jis pakepino po tris minutes.
Visgi bene pagrindiniu V. Blauzdavičiaus mėsainio akcentu tapo kastinis.
„Jau ne vieną kartą esu sakęs, naudokite kastinį, tepkite jo daug, negailėkite ir pamatysite kas bus“, – televizijos žiūrovus intrigavo jis.
Visą receptą žiūrėkite: