• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Diena šiandien gavosi kaip reta bjauri. Nuo pat ryto pila lietus. Visą dieną, be sustojimo. Mums ir toliau tenka važiuoti visokiais kalnų klystkeliais, kas daro ypač bjaurią įtaką Vytaro nuotaikai.

31

„Diena šiandien gavosi kaip reta bjauri. Nuo pat ryto pila lietus. Visą dieną, be sustojimo. Mums ir toliau tenka važiuoti visokiais kalnų klystkeliais, kas daro ypač bjaurią įtaką Vytaro nuotaikai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

O paskui dar paaiškėjo, kad negana, mes kaip antilopės su savo automobiliu užsliuogėm kažkur į padebesius, dar reikės ir pėstute į kalną lipti. Ech... Sunkus tas keliautojų darbas. Laimei, galime pasiguosti, kad Edžio darbas - dar sunkesnis - jam reikia bėgti priekyje ir ant kupros vilktis visą filmavimo techniką. Uch. Pagerėjo

REKLAMA

Kuo toliau einam, tuo stipriau trenkia siera ir visais kitais pragaro atributais. Laukiame, kol po kojomis prasiskirs žemė. Jigokudani, išvertus - Pragaro slėnis.

Šiandien įsitikinome, kad japoniškos makakos ne tik vonioje mirksta, bet ir plaukti moka. Nuo vaikystės. Va šitas beždžionėkas, gal kokią valandą laigė nuo vieno baseino galo iki kito, demonstruodamas įvairius plaukimo stilius. Taigi - japoniškų makakų, dar vadinamų snieginėmis beždžionėmis, karalystė. Gyvenimo ritmas čia toks - sėdi sau ant uolos ir ganaisi po vešlią augmeniją, tol, kol nenušali uodegos.

REKLAMA
REKLAMA

Snieginės beždžionės vadinamos snieginėmis dėl to, kad jos šituose natūraliai šiltuose mineraliniuose baseinuose mirksta visą žiemą, kaip viską aplinkui apkloja sniegas. Kadangi šiandien sniego nebuvo, o lijo, šiandien jos vadinosi lietinėmis beždžionėmis. Kaip blynai.

Bet prieš tai privertėme Vytarą įvykdyti pažadą, kurį iš jo išlupom dar per jo gimtadienį. Ko gero, dabar jau gailisi, bet gimtadienio įkarštyje mūsų bičiulis pažadėjo nudžiuginti mus savo paties gamintu tikru japonišku ramen - tokia sriuba su sultiniu, makaronais ir viskuo, kas pasitaikė po ranka.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pasinaudodami proga, kad pliaupia lietus, o dar ir pirmadienis, įkalbėjome vieno ramen restorano šeimininkę įsileisti Vytarą į virtuvę. Kai kurios gamybos technologijos pasirodė gana sudėtingos, tačiau viskas baigėsi puikiai.

Dar vienas svarbus dalykas - kai valgote ramen - būtinai šliurpkite kuo garsiau. Jei valgysite tyliai, šeimininkė pagalvos, kad jums nepatinka jos kūryba“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų