Netikėtas derinys!
Jums reikės:
- 3 skiltelės česnako
- Druska ir pipirai
- Džiovintas raudonėlis
- 3 šaukštai džiūvėsėlių
- Karis
- Kiaušinio trynys
- 1 šaukštas krakmolo
- 300 gr maltos mėsos
- 100 gr pievagrybių
Paruošimas:
Į faršą įmaišyti kiaušinio trynį, krakmolą, prieskonius ir džiūvėsėlius. Pastarųjų gali prireikti ir daugiau. Tai priklauso nuo mėsos šlapumo laipsnio. Susmulkiname česnako skilteles ir pievagrybius. Viską sumaišome su mėsos mase. Iš tešlos darome kotletukus ir apvoliojame džiūvėsėliuose. Kepti ant žemos temperatūros įkaitintame aliejuje keptuvėje, kol gražiai apskrus. Patiekti su majonezo, pomidorų padažo ir smulkintų prieskoninių žolelių padažu.
REKLAMA