Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
nUSIVYLIAU lietuviskom recepturom.Viskas ka bandziau ,buvo pusiaukele i patiekala,reikia tobulinti,kad galetum pasakyti -skanu!Virimas ir kepimas mano aistra,todel mokausi jau daug metu visur ir visada!Labiausiai vertinu vokiskus pyragus ir tortus ,kuriuos mokiausi kepti 15metu gyvendama Vokietijoje.Taigi dabar apie trupinini,kuris buvo cia reklamuotAS,kaip labai skanus,pabandziau ir man jis buvo per saldus,per daug sokoladuotas(kakava ir sokolado plytele)sudare sviestuoto sviesto ispudi.Siulau daug paprastesni ir skanesni varianta.RECEPTAS:2VNT tryniu,370 gr.miltu,200gr cukraus,1a.s.kepimo milteliu,200gr margarino arba sviesto-suminkome viska i trupinius(turi buti trupantys)ir riebaluotoje skardeleje iskepame trupinukus.Viena indeli tirstinto saldaus kondensuoto pieno ,karamelizuojame(verdame apie puse val. neatidarius indelio ,vandenyje)Pienas (karamelizuotas)panasus i irisus ,atvesinamas ir issukamas su 200gr sviesto,vaisiu ir riesutu dedame pagal skoni(megstamu)Sumaisome krema su iskeptais trupinukais ir sudedame i formele,atsaldome,tai bet yra tik tinginys!!
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų