„Užkalbink atsitiktinumą. Šnekėk su žmonėmis, bendrauk, ir gausi atsakymus. Dauguma žmonių bijo paklausti.“ – sako jaunasis verslininkas Gediminas Jankus, ispaniško restorano „Lizarran“ vadovas.
Dvidešimt penkerių metų vaikino šypsena didesnė už varlytę po kaklu, o jo entuziazmu neįmanoma neužsikrėsti.
„Dabar kalbinu visus iš eilės: gatvėje - senyvą moterį, jauną vaikiną, bėgiojantį su kamuoliu - paprašau kartu paspardyti. Savo komforto zoną daužau galbūt dažniau nei reikėtų, bet tokiu būdu ją plečiu.“
Taip pat laidoje „Radioaktyvūs“ pašnekovas sutiko papasakoti apie sunkumus, kuriuos reikia įveikti prieš įkuriant restoraną Vilniuje, išdėstys mintis apie franšizės teikiamą naudą bei atvirumo su klientu svarbą. Gediminas iki šiol naudoja savo susikurtus metodus, padedančius kryptingai siekti tikslo ir tikslingai planuoti savo laiką.