Patiks net ir nemėgstantiems saldumynų.
Jums reikės:
- 1 šaukštelis cinamono
- 4 šaukštai cukraus
- 2 šaukšteliai cukraus
- 500 ml jogurto
- 1 šaukštelis kakavos
- 2 šaukšteliai kepimo miltelių
- 3 kiaušiniai
- 3 st miltų
- 100 gr šokolado
- 110 gr sviesto
Paruošimas:
Dideliame dubenyje išsukti sviestą su cukrumi, palaipsniui sudėti kiaušinio trynius, įmaišyti jogurtą. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais. Skystąją masę pamažu maišant sudėti į miltus. Kiaušinio baltymus išplakti iki standumo ir įmaišyti į tešlą.
Cukrų sumaišyti su cinamonu(kur arbat.šaukšteliais kiekiai).
Šokolodą sutarkuoti.
Į išteptą riebalais formą sukrėsti pusę tešlos ir ją apibarstyti viena puse šokolado drožlių, cukraus ir cinamono mišiniu. Supilti ant viršaus likusią tešlos dalį ir apibarstyti viršų likusiu cukraus ir cinamono mišiniu bei kakavos milteliais, jei turite daugiau šokolado, galite juo apibarstyti.
Kepti 40-50 minučių.