„Manęs dažnai klausia, kodėl pasirinkau būtent italų virtuvę. Atsakymas paprastas – ši, kaip ir pati Italija, mena labai senas tradicijas, yra nenuspėjama, spalvinga ir kitokia. Kadangi gaminti pradėjau dar vaikystėje, o būdamas paauglys itališko maisto paslapčių mokiausi „DaAntonio“ restorane, įgūdžius tobulinau su virtuvės šefais Dmitrij Babenko ir Deivydu Praspaliausku, ji yra mano kraujyje. Todėl, jei jus, kaip ir mane, žavi kokybiškas maistas, kviečiu į mūsų šeimos restoraną. Būtent tokį, kokiame pietauti ar vakarieniauti susirinktų italai“, - teigė I. Klimavičius. Pasak restorano šefo, genialumas slypi paprastume, todėl ir restorano meniu – tikra klasika vadinami patiekalai.
„Jei tai būtų mano asmeninės simpatijos, siūlyčiau paragauti užkandį su minkštu „Burrata“ sūriu ir šviežiomis figomis, avienos ragu, tradicinių „Carbonara“ makaronų ar žuvienės. Vegetarams patarčiau išmėginti salotas su bolivine balanda ar spagečius su naminiu pomidorų padažu ir parmezano sūriu. Smaližiams – „PannaCotta“ ar „Tiramisu“. Tai klasikiniai patiekalai, kuriuos, greičiausiai, išmėgintumėte nuvykę į Milaną, Romą, Siciliją ar Sieną. Būtent tuose miestuose ir pats sėmiausi įkvėpimo naujiems patiekalams“,- pasakojo I. Klimavičius.
Pasidomėjus, kodėl restoranui pasirinkta tokia neįprasta vieta, jo vadovas teigė, jog ši turi asmeninę vertę ir yra pasirinkta ne veltui. „Įsikurti čia, Lazdynuose, norėjome ne be priežasties. Didžioji dauguma čia dirbančių žmonių, tarp jų ir aš, esame iš šio mikrorajono. Be to, kaip patį didžiausią privalumą galima įvardinti ir visuomet netoliese esančią vietą automobiliui. Tai, žinoma, pokštas. Bet, daugelis sutiktų, kad šeimos restoranas turi būti tokioje vietoje, kurioje pilna gyvybės, kur aplinkui, lyg tikroj Italijoj, gyvena gausybė šeimų, šurmuliuoja vaikai“, - šypsojosi restorano vadovas Adam Vasko.
Įvertinti restorano atvyko Eugenijus Barzdžius su drauge, Tomas Tracevskis su drauge, Gintaras Steponavičius, Jolanta Leonavičiūtė ir svečiai.