Per vakarą merginos išmoko pagaminti špinatų salotas su feta, granatais, karamelizuotais graikiniais riešutais ir braškių padažu, lašišą D'La Orange su žaliosiomis pupelėmis ir Macedoine daržovėmis, o gomurius saldino mango ir citrinų Creme Brulee, ir nors teko pamiršti visas dietas, skanus ir sveikas maistas pranoko didžiausius lūkesčius. Merginos dėkojo šefui džiaugdamosis, kad galės išmoktas naujoves pritaikyti savo virtuvėje: „Mano vyras išprotėtų iš laimės čia būdamas. Tai geriausia darbadienio vakarienė gyvenime!”- džiaugėsi „4 Roses“ narė Eglė Čepaitė - Keturkė.
Paties virtuvės šefo istorija itin įdomi: jo mama kilusi iš Lietuvos, tačiau jis pats užaugo Lenkijoje. Iš pradžių išmokęs sraigtasparnių inžinieriaus amato nusprendė, kad jo pašaukimas – kitas. Tuomet Anglijoje ir Amerikoje mokėsi kulinarijos. Dirbdamas Maciejus gamino net tokioms pasaulinėms garsenybėms, kaip Madonna, Naomi Campbell, Davidas Beckhamas, Bruce'as Willisas ar Seal, kuris nepamiršdavo ateiti padėkoti už vakarienę asmeniškai šefui. Garsių vardų sąrašą būtų galima tęsti be galo, tačiau vėliau, jau gyvendamas Ispanijoje, Maciejus sutiko savo būsimą žmoną. Meilės vedinas galiausiai atsikraustė į Lietuvą.