• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vasarą šios sočios, tačiau skrandžio neapsunkinančios salotos puikiai tiks pietums.

2 porcijoms reikės:

Šiek tiek tvirtesnių salotų, pavyzdžiui Ledkalnio

1 vištienos krūtinėlės file

1 paprikos

2 pomidorų

1 cukinijos

1 raudonojo svogūno

Vištienos prieskonių

REKLAMA
REKLAMA

Garstyčių ir medaus padažui:

1 šaukšto garstyčių

1 šaukšto medaus

1 sukapotos ar išspaustos česnako skiltelės

1 šaukšto citrinos sulčių arba vyno acto

2 šaukštų aliejaus

REKLAMA

Vištienos file padalinkite į keletą gabalėlių, apibarstykite prieskoniais, įtrinkite ir pamarinuokite. Skardą patepkite aliejumi, nustatykite grilio rėžimą, įdėkite vištieną, gana dideliais gabalėliais supjaustytas daržoves (jas taip pat galite paskaninti prieskoniais). Kepkite 10-15 minučių, vištieną apversdami vieną kartą.

Į lėkštę dėkite salotas, an jų išdėstykite daržoves, vištieną. Ant viršaus dėkit svogūnų žiedus. Padažui skirtus ingridientus sumaišykite ir užpilkite ant salotų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
  • Šventiniai atradimai su VILVI

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų