• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Italijos kultūrinė, geografinė ir gastronominė įvairovė tiesiog stulbinanti. Užtenka bent šiek tiek pakeliauti po šią šalį, kad pastebėtumėte, kaip keičiasi gamta, dialektas ir ypač maistas. Kiekvienas Italijos regionas turi savo ypatinguosius patiekalus, kurių būtina paragauti ten apsilankius. Ne tik tam, kad pajustumėte neapsakomą malonumą, bet ir geriau pažintumėte konkretų regioną bei jo gyventojus.

Italijos kultūrinė, geografinė ir gastronominė įvairovė tiesiog stulbinanti. Užtenka bent šiek tiek pakeliauti po šią šalį, kad pastebėtumėte, kaip keičiasi gamta, dialektas ir ypač maistas. Kiekvienas Italijos regionas turi savo ypatinguosius patiekalus, kurių būtina paragauti ten apsilankius. Ne tik tam, kad pajustumėte neapsakomą malonumą, bet ir geriau pažintumėte konkretų regioną bei jo gyventojus.

REKLAMA

Valle D'Aosta Fondiu, Karbonadas, Valpellinentze sriuba

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų