• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Laikui nepavaldi garsi 86-erių dizainerė Carolina Herrera atskleidė savo puikios išvaizdos, geros savijautos ir ilgaamžiškumo paslaptį – moteris papasakojo, ką valgo kasdien. 

Laikui nepavaldi garsi 86-erių dizainerė Carolina Herrera atskleidė savo puikios išvaizdos, geros savijautos ir ilgaamžiškumo paslaptį – moteris papasakojo, ką valgo kasdien. 

REKLAMA

86-erių mados ikona atskleidė savo paslaptį, kaip stilingai senėti – pasak jos, viskas priklauso nuo to, ką dedate į lėkštę, rašo mirror.co.uk

C. Herrera, visame pasaulyje pripažinta dizainerį, kurios kūrinius dėvėjo tokios žvaigždės kaip Amanda Seyfried, Olivia Wilde ir Taylor Swift, pasidalijo savo išmintimi. 

Atskleidė, ką valgo

Nepaisant to, kad, kaip sako, per gyvenimą yra išbandžiusi daugybę madingų dietų ir sulaukė įvairiausių pasiūlymų naudoti „stebuklingas” senėjimą stabdančias priemones, ji tvirtina, kad yra vienas paprastas patarimas, kuris išties naudingas. 

Kaip praneša „Women’s Health“, jos paslaptis – valgyti penkis kartus per dieną, daugiausia dėmesio skiriant ne kalorijų kiekiui, o valgomo maisto kokybei. 

REKLAMA
REKLAMA

Kaip ir daugelis, Carolina savo dieną pradeda nuo pusryčių. Nors jos mėgstamiausias patiekalas yra kiaušinienė su trumais, paprastai ji renkasi dubenėlį nesaldinto graikiško jogurto su šviežiais vaisiais. 

REKLAMA

Pusryčiams ji dažnai renkasi braškes, bananus ir mėlynes, o pastarąsias sveikatos specialistai dažnai vadina „supermaistu“. Mėlynėse gausu antioksidantų ir mineralų, o tai gali būti susiję su mažesne širdies ligų rizika. 

Ir nors dauguma žmonių po pusryčių valgo tik pietus, dizainerė mėgsta užkandžiauti iki to laiko. Jos užkandis – maždaug 28 g migdolų, dar vieno maistingo produkto, kuriame gausu sveikų mononesočiųjų riebalų. 

REKLAMA
REKLAMA

Pabrėžtina, kad tokių pačių naudingų riebalų yra ir alyvuogių aliejuje bei avokaduose, kurie taip pat siejami su potencialia nauda širdžiai. 

Po užkandžio seka „svarbiausias dienos valgis“ – taip C. Herrera apibūdina pietus. Dažniausiai pietums ji renkasi paprastas, bet gardžias salotas su ant grotelių kepta vištiena arba omega-3 riebalų rūgščių turtinga lašiša, kad gautų baltymų. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Po to ji užkandžiauja po pietų, o vėliau valgo lengvą vakarienę – dažnai renkasi ant grotelių keptą lašišos filė, garuose virtus šparagus ir bolivinę balandą. 

Prieš miegą, norėdama nurimti, ji gurkšnoja arbatą be kofeino. Tai labai svarbu, nes gydytojai pabrėžia, kad kofeinas gali sutrikdyti adenozino – cheminės medžiagos, būtinos mieguistumo fazei – veikimą. 

Dar 2010 m., duodama interviu laikraščiui „Daily Mail“, garsi dizainerė sakė: „Nemėgstu prabangių maisto produktų, todėl valgau daug paprastų patiekalų su žuvimi ir daržovėmis.“

Ji taip pat pridūrė: „Svarbiausia, ką darau, tai geriu daug vandens.“

Čia, matomai, straipsnis mūsų senjoritom, kad gaudamos 500eu pensijos prisipirktų migdolų, raudonos žuvies, geros jautienos ir visa kita, kad atrodyt gražiai ir jaunatviškai sulaukus net ir 100 metų. Reikėjo parašyti, kiek ši senjorė gauna atlygio į dieną, valandą. Matomai, čia gaunas lyg patyčios, kai pas mus nėra lėšų vaistams, mokesčiams ir net pilniems chemijos produktams.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų