• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ketvirtadienio vakarą būrys garsenybių mėgavosi maisto teikiamais malonumais. Neseniai duris atvėrusiame gurmaniškų mėsainių restorane „Drama Burger Smokehouse“ buvo surengta degustacinė vakarienė. Jos metu svečiai ne tik susipažino, bet ir išbandė karščiausias naujienas, kurias galima rasti tik šiame restorane.

42

Ketvirtadienio vakarą būrys garsenybių mėgavosi maisto teikiamais malonumais. Neseniai duris atvėrusiame gurmaniškų mėsainių restorane „Drama Burger Smokehouse“ buvo surengta degustacinė vakarienė. Jos metu svečiai ne tik susipažino, bet ir išbandė karščiausias naujienas, kurias galima rasti tik šiame restorane.

REKLAMA

Vilniuje esančiame restorane kviestiniai svečiai skanavo įvairių rūšių burgerius. Daugiausiai pagyrų ir liaupsių sulaukė čia pat, restorane rūkoma pastrami mėsa. Devynias dienas marinuota, brandinta ir rūkyta jautienos krūtininė nepaliko abejingų. Svečiai taip pat skanavo pagal pastrami tradicijas ruoštos antienos, kuri puikiai derėjo su špinatais, karamelizuotais svogūnais ir naminiu šoninės majonezu.

„Man burgeriai asocijuojasi su Amerika, – tik įžengusi į restoraną tarė modelis Solveiga Mykolaitytė. Itin savo kūno linijas prižiūrinti moteris smaguriauti daug kalorijų turinčių maistu leidžia tik retomis progomis. – Keisčiausią mėsainį savo gyvenime valgiau Niujorke. Meniu prie kiekvieno mėsainio rašė, kiek yra kalorijų. Mano išsirinktame buvo 2500... Pamenu, kad jame buvo kiaušinis, steikas, kumpis, keletas rūšių sūrio. Net nepamenu, iš kelių aukštų jis susidėjo. Nesugebėjau įveikti tokio dydžio mėsainio, tokios porcijos ne man. Džiaugiuosi, kad šį vakarą mėsainis buvo draugiškas modelio figūrai ir galėjau jį valgyti be sąžinės graužimo“, – juokėsi modelis.

REKLAMA
REKLAMA

Vakaro nepraleido ir fotografas Gediminas Žilinskas su drauge Deimante Kazėnaite. Žinoma vizažistė pasakojo, jog namie mėsainių niekuomet negamina. „Tai toks patiekalas, kurį gerai gali padaryti tik profesionalai. Todėl su savo draugu mieliau einame į miestą pavalgyti. Kam vargti namuose, kai restorane patiekalu tikrai nenusivilsi“, – pasakoja D. Kazėnaitė.

REKLAMA

Visą pasaulį išmaišęs kelionių organizatorius Rimvydas Širvinskas-Makalius keisčiausią mėsainį valgė viešėdamas JAV. Jis buvo itin sveikuoliškas, mat bandelę atstojo… avokadas! „Esu didelis mėsainių gerbėjas. Todėl šio vakaro negalėjau praleisti“, – šypsosi R. Širvinskas-Makalius.

Balerina Kristina Tarasevičiūtė ir aktorius Matynas Vaidotas neslepia, jog jiems vienas didžiausių gyvenimo malonumų yra skaniai pavalgyti. Nors menininkų pora dažnai pasilepina ir mėsainiais, tačiau antienos pastrami mėsainis jiems buvo dar neatrastas skonis. „Visada save vadinome tradicinio mėsainio gerbėjais. Tačiau taip paruošta antiena mus itin nustebino. Kitą kartą, atėję į restoraną, nebijosime eksperimentuoti“, – sako pora.

Įvertinti naujojo restorano siūlomo meniu užsuko dainininkė Dileta Meškaitė su vyru Donatu Kisieliumi, dizaineris Robertas Kalinkinas su žmona Agne, laidų vedėja Eglė Skrolytė, žurnalistė Daiva Žeimytė, marketingo specialistas Saugirdas Vaitulionis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų