Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Senai išbandytas receptas, tik žalioms bulvems išskobdavom vidurį ir dėdavom įdarą bet kokį ir kepdavom orkaitej. Ekonomiška, greita ir skanu, bet ir sotu.
bet ji jau zvaigzde,nes turi savo rubrika portale,kaip jai paciai kazin skaityti tuos komentarus,o tie kur sako kad neskaito apie save,tikrai skaito
Dar viena pseudokulinare kaip Beata. Beatos knygos tai Oliverio knygų kopijos. Tikriausiai ir šita tokio pačio lygio
@Lt
Pilnai sutinku. Nei iškalbos nei įgūdžių. Seip lygis žemas. Starkiene ir rimiene apskritas 0
REKLAMA
REKLAMA
Ekonomiškas, sotus ir itin lietuviškas patiekalas pagal Kotryną Starkienę: taps bulvių mėgėjų favoritu