• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Visiems puikiai pažįstamas dainininkas Radži džiaugiasi turėdamas didelį būrį gerbėjų, kurie jo dainas mintinai kartu dainuoja koncertų metu. Visgi vyras prisipažįsta, jog dėmesys jam svarbiausias tik būnant scenoje, mat gatvėje jį užkalbinti būtų sudėtinga. Žodžių į vatą nevyniojantis Radži tikina gyvenime esantis daug bjauresnis, negu gerbėjai jį yra įpratę matyti ant scenos.

7

Visiems puikiai pažįstamas dainininkas Radži džiaugiasi turėdamas didelį būrį gerbėjų, kurie jo dainas mintinai kartu dainuoja koncertų metu. Visgi vyras prisipažįsta, jog dėmesys jam svarbiausias tik būnant scenoje, mat gatvėje jį užkalbinti būtų sudėtinga. Žodžių į vatą nevyniojantis Radži tikina gyvenime esantis daug bjauresnis, negu gerbėjai jį yra įpratę matyti ant scenos.

REKLAMA

Šį šeštadienį TV3 televizijos žiūrovus rytą praleisti kartu kvies kulinarinių pokalbių laida „Virtuvės istorijos“. Dėl šalyje įvesto karantino, siekiant laikytis visų saugumo reikalavimų, šį projektą kurianti prodiuserinė kompanija „TV Topas“ pakoregavo laidos konceptą ir joje į azartišką dvikovą, dėl geresnio kulinaro vardo, stoja ne žinomi žmonės, o laidos vedėjai, šefai Ilona Juciūtė-Čibirkienė ir Dilanas Dampella Gamage. Nuspręsti, kuris iš jų geresnis kulinaras tenka kviestinei žvaigždei, kuri, įvertinusi abu patiekalus, išrenka jam skanesnį.

Tryliktojo laidos sezono namais tapusioje „Vokė-III“ salono virtuvėje šeštadienio rytą užvirs azartiška kulinarinė dvikova, mat Ilonos ir Dilano patiekalų atvyks ragauti visos Lietuvos numylėtinis, smagiais video filmukais internetą sprogdinantis dainininkas Radži. Ne veltui sakoma, jog kur Radži – ten tikra šventė, o kur šventė – ten daug pyragų.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau šį rytą šefai gamins kiek kitokius pyragus, juos įdarydami mėsa. Ilona keps prancūzišką kišą su šonine ir pievagrybiais, o Dilanas „Kamado Bono“ kepsninėje ruoš filo tešlos pyragą su rūkyta vištiena. Pats kulinaro diplomą turintis dainininkas Radži atvirauja, jog nors mėgsta skaniai ir sočiai pavalgyti, tačiau virtuvėje sukasi ne itin dažnai.

REKLAMA

„Turiu virėjo diplomą, tačiau jis laukia savo eilės: kai jau matysiu, kad koncertuoti šansų nebėra – reikės imtis naujos veiklos, tačiau šiai dienai su maisto gamyba esu mažai kuom susijęs. Turiu mamą globėją, kuri rūpinasi ir manęs prie maisto gamybos neprileidžia. Nežinau, gal bijo, kad išterliosiu ar nemokėsiu, leidžia tik šiukšles išnešti“, – laidoje juokaus atlikėjas.

Karantino laikotarpis sudėtingas visiems scenos ir pramogų pasaulio atstovams, ne išimtis ir Radži. Atlikėjas pripažįsta, jog jam trūksta gerbėjų dėmesio, sulaukiamo koncertų metu, mat gatvėje į praeivių žvilgsnius jis nereaguoja ir nesileidžia būti užkalbinamas.

REKLAMA
REKLAMA

„Man dėmesys yra svarbiausias scenoje. Gyvenime aš esu bjauresnis ir manęs gatvėje taip lengvai neužkalbinsi. Tiesiog nereaguoju ir neatsakinėju“, – atviraus vyras.

Prieš mėnesį kukliai atšventęs savo gimtadienį Radži pasakoja, jog dėl finansinių nuostolių, kuriuos patyrė uždraudus koncertus ir renginius, jam teko grįžti gyventi į gimtąjį Panevėžį. Pokyčių netrūko ir kasdieniniame gyvenime, mat būtent karantino laikotarpiu Radži ėmėsi laikytis dietos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Kartą, žiūrėdamas televizijos laidą, pastebėjau, jog mano fasadas darosi didelis ir greitai netilpsiu visai į ekraną. Tuomet ir nusprendžiau, kad reikia susiimti. Prisipažįstu, kartais valgau išties nesveiką maistą ir dabar neatsisakiau to, bet laikausi dietos, jog nebevalgau nuo šešių valandų vakaro. Tokiu būdu jau pavyko atsikratyti keletą kilogramų“, – pasiekimais džiaugsis dainininkas.

Tačiau nors koncertai šiuo metu ir nėra rengiami, Radži nesėdi rankų sudėjęs – jis toliau rašo dainas, ruošiasi būsimiems pasirodymams, o „Tik Tok“ platformoje kuria juokingus vaizdo įrašus, nuo kurių leipsta ne tik jo gerbėjai, bet ir visa Lietuva.

REKLAMA

„Kartą užmačiau šią naują platformą ir pradėjau domėtis, kas gi tai yra. Sužinojau, jog tai paauglių pamėgtas socialinis tinklas, o kadangi aš irgi dar ne senas, tai nusprendžiau, kad reikia ir man tai išbandyti. Visai nesitikėjau tokio populiarumo, mat vaizdelius kuriu tik tada, kai pačiam kyla tam noras“, - laidoje pasakos atlikėjas.

Koks yra tikrasis Radži nulipęs nuo scenos, kaip sekasi gyventi karantino laikotarpiu ir kokiais vaikystės prisiminimais pasidalins jis laidoje – visa tai jau šį šeštadienį, 8:30 val. per žiūrimiausią TV3 televiziją!

REKLAMA

Kulinarinė pokalbių laida „Virtuvės istorijos“ sėkmingai pradėjo 13-ąjį sezoną, kuriame laukia dar daugiau azartiškų kovų, unikalių receptų bei įtraukiančių pokalbių ir atvirų istorijų su garsiausiais šalies žmonėmis. Į dvikovą stos ne tik laidos herojai, bet ir jos vedėjai – šefai Ilona Juciūtė-Čibirkienė ir šrilankietis Dilanas Dampela Gamage. Geriausi pokalbiai mezgasi virtuvėje, todėl kaskart patiekalų gamybą lydi atviros, nuoširdžios istorijos, o galiausiai į studiją atvykęs trečiasis laidos svečias turi ne tik išrinkti skanesnį patiekalą, bet ir atspėti, kuris kulinaras jį pagamino.

„Virtuvės istorijos“ – šeštadieniais, 8:30 val. per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų