„Šiuo metu mūsų namus tam tikra prasme apėmusi prancūziška manija: Unė lanko Vilniaus prancūzų vidurinę mokyklą, aš pabandžiau mokytis prancūzų kalbos, o pusryčiams neretai nusprendžiame pasigaminti dukters labai mėgstamų prancūziškų blynelių, – juokiasi D. Dargienė. – Visgi, pritrūkus laiko jiems paruošti, turime atsarginį variantą – atradusios laisvą valandėlę tarp Unės mokyklos ir baleto užsiėmimų skubame į Pilies gatvėje esančią „La Crepe“ blyninę, kuri kvepia ne tik skaniu maistu, bet džiugina patogiu ir moderniu interjeru.
Restorano interjerą kūręs Eugenijus Juozapavičius sako, kad dizainas kurtas komponuojant šiuolaikinės prancūziškos dvasios kavinės koncepciją į Vilniaus senamiesčio aplinką: atnaujintame restorano interjere vyrauja pavasariškos spalvos, o vaikų dėmesį traukia įvairiaspalvės kėdės. „Dukra mėgsta čia susitikti su draugėmis ir paskanauti desertų – juos ji itin mėgsta. Aš tuo metu mėgaujuosi laisva minute ir maloniu miesto šurmuliu“, – šypsosi dainininkė.
Pasilepinti ir atsipalaiduoti pamėgtame restorane nesunku, juolab, kad kartu su atsinaujinusiu „La Crepe“ interjeru lankytojus pasitinka ir pavasariškas valgiaraštis, kurio pagrindiniai akcentai – sveiki ir egzotiški skoniai: grūdų lietiniai, skirti sveikuoliams, naujas patiekalų ingredientas – kokosų pienas ir Unės mėgstamiausias desertas – mėlynių kremas su biskvitu ir cukruotomis uogomis.
Naują vaikiškų dainelių albumą išleisti planuojanti moteris sako, kad po sunkių dienos darbų pasilepinti ir atsipalaiduoti – ypač svarbu. Juolab, kad veiklos mama su dukra turi sočiai: „Šiuo metu Unė visą savo dėmesį stengiasi skirti mokslams ir savęs lavinimui popamokinėje veikloje, todėl ir naujo albumo įrašymą planuojame pradėti tik vasarą, kad papildoma veikla netrukdytų susikaupti mokykloje“, – sako D. Dargienė.