„Valgau desertą: obuolienė su jogurtu. Apie cukrų. Bijote? Aš tai niekada nebūsiu tas žmogus, kuris paims tą cukraus iššūkį ir jo visai atsisakys. Na, ką norite, tą sakykit, šokoladas becukris yra nesąmonė, prie kurios aš nepriprasiu“, - rėžė žinoma moteris.
Beata taip pat prakalbo ir apie cukraus žalą. Pasak moteris, daugelyje maisto produktų yra „perlenkta lazda“.
„Jogurtai arba sūreliai, saldinti iki begalybės, arba cukrus dešrose ir kumpiuose, duona dabar jau susimažino, tai nepulkim ant jos, ir pats didžiausias blogis mano akyse yra vis tiek saldomi gėrimai.....Aš tikrai išeinu iš proto ir pavirstu į žvėrį, kai mano vaikai užsimano tokių gėrimų (taip, ir užsimano, ir geria, aišku)“, - teigė ji.
„Labai džiaugiuosi, kad anksčiau būdavo problema rasti natūralaus jogurto, bet dabar jo yra vis daugiau rūšių, nors net neabejoju, kad pardavimais saldieji dar gerokai lenkia nesaldžius. Kam saldinti tai, kas jau gamtos mums taip gardžiai pasaldinta? Ar bijot cukraus? Kaip sumažinote jo kiekius savo mityboje? Ar verta laikytis to cukraus iššūkio?“, - klausė B. Nicholson.