• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ketvirtosios atžalos besilaukianti žurnalistė, TV laidų vedėja, knygų autorė bei kulinarė Beata Nicholson visai neseniai prakalbo apie taip išplitusį ir vis populiarėjantį cukraus iššūkį.

44

Ketvirtosios atžalos besilaukianti žurnalistė, TV laidų vedėja, knygų autorė bei kulinarė Beata Nicholson visai neseniai prakalbo apie taip išplitusį ir vis populiarėjantį cukraus iššūkį.

REKLAMA

„Valgau desertą: obuolienė su jogurtu. Apie cukrų. Bijote? Aš tai niekada nebūsiu tas žmogus, kuris paims tą cukraus iššūkį ir jo visai atsisakys. Na, ką norite, tą sakykit, šokoladas becukris yra nesąmonė, prie kurios aš nepriprasiu“, - rėžė žinoma moteris.

Beata taip pat prakalbo ir apie cukraus žalą. Pasak moteris, daugelyje maisto produktų yra „perlenkta lazda“.

„Jogurtai arba sūreliai, saldinti iki begalybės, arba cukrus dešrose ir kumpiuose, duona dabar jau susimažino, tai nepulkim ant jos, ir pats didžiausias blogis mano akyse yra vis tiek saldomi gėrimai.....Aš tikrai išeinu iš proto ir pavirstu į žvėrį, kai mano vaikai užsimano tokių gėrimų (taip, ir užsimano, ir geria, aišku)“, - teigė ji.

REKLAMA
REKLAMA

„Labai džiaugiuosi, kad anksčiau būdavo problema rasti natūralaus jogurto, bet dabar jo yra vis daugiau rūšių, nors net neabejoju, kad pardavimais saldieji dar gerokai lenkia nesaldžius. Kam saldinti tai, kas jau gamtos mums taip gardžiai pasaldinta? Ar bijot cukraus? Kaip sumažinote jo kiekius savo mityboje? Ar verta laikytis to cukraus iššūkio?“, - klausė B. Nicholson.

REKLAMA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Valgau desertą: obuolienė su jogurtu. Apie cukrų. Bijot? Aš tai niekada nebūsiu tas žmogus kuris paims tą cukraus iššūkį ir jo visai atsisakys. Na ką norit tą sakykit, šokoladas becukris, yra nesamonė, prie kurios aš nepriprasiu. bet daug kur, lazda su cukrum labai baisingai perlenkta, kaip pvz jogurtai arba sūreliai, saldinti iki begalybės, arba cukrus dešrose ir kumpiuose, duona dabar jau susimažino, tai nepulkim ant jos ir pats didžiausias blogis mano akyse yra vistik yra saldomi gėrimai.....Aš tikrai išeinu iš proto ir pavirstu į žvėrį, kai mano vaikai užsimano tokių gėrimų.(taip ir užsimano ir geria, aišku) bet va pvz obuolienė, ta kuria va čia mes su Hariuku pasigaminom greitpuodyje, kokio skanumo. Be lašo cukraus. Obuolių jokiu būdu nelupau, nes jie niekuo nepurkšti, ir lupti obuolį tai tas pats kaip ir miltus sijoti, puikiai žinom, kad pilno grūdo geriau, taip ir obuolys su odele yra sveikiau. Obuolius į greitpuodį, ir dar kartu dėjau: vanilės pastos (na tokia brangi kur vanilės grudeliai matosi,galima dėti ankštį ir cinamono) Viskas. 10 min, palikau atvėsi, sutryniau su blenderiu. (aišku galima ir paprastame puode išsivirti manau max 40 min) Sėdžiu valgau, ta obuolienė ir naturalus jogurtas, taip saldu, taip skanu, kad tikrai nieko netrūksta. Labai džiaugiuosi, kad anksčiau būdavo problema rasti naturalaus, jogurto, bet dabar jo yra vis daugiau rūšių, nors net neabejoju, kad pardavimais, saldieji dar gerokai lenkia nesaldžius. Kam saldinti tai kas jau gamtos mums taip gardžiai pasaldinta! aišku jei obuoliai antaniniai, tai be cukraus lašiuko neišsisuksit, ir tada uogieniû cukrus puikiai tinka, nes jo taip pat mažiau reikia, o jei obuoliai saldūs kaip tas nuostabus auksis ir mano tėčio sodo.....Ar bijot cukraus? Kaip sumažinote jo kiekius savo mityboje? Ar verta laikytis to cukraus iššūkio? Aš vistiek visą gyvenimą liksiu #meškalaisvėje bet truputi sukontroliuota meška #sutramdytameška #BNsofosblogas #beatosvirtuve #sofosreportažas #valgyksuprotu

A post shared by BeataNicholson (@beatanicholson) on

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų