Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Taip atsakymo nebuvo . Kažin kodėl.?
Taigi atsake: "Modifikuojant krakmolą, pakeičiama jo technologinės savybės, nekeičiant jo, kaip produkto, esmės".
perfrazuojant - tai tas pats krakmolas pritaikytas kad tiktų produkto tirštinimui žemoje temperatūroje, arba suteiktų faktūrą tištos masės ir pan.
O ar sveika - tai ne - jei matote krakmolą tai tiesiog galite jį laikyti cukrumi(rafinuotu) ir kuo mažiau jo valgysite tuo sveikesni būsite. Juokingiausia, kad valgantys liesa jogurtą,grietinę sau kaip tik didina nutukimo rizika,nes cukrai eina tiesiai i atsargas, kai riebalai (ne trans ir ne hidrinti) dar perdirbami ir tik dalis jų organizme realiai nusėda.
tai ji galima ramiai vartot???/
TAI SIAUBINGA..!!!! AUTORE TIESIOGIAI NEATSAKE I KLAUSIMA,GAL BIJO,GAL GERAI SUMOKEJO..??? VISUOMENEI MELUOJAMA,KAD PRAMONE KLESTETU...!!!
Ne "E" skaičius, bet kiekis didina vėžinius, bei kitus susirgimus. Sveikiausias maistas yra tas kuris pagamintas savo paties rankomis.
Modifikuotas krakmolas sukelia: vidurių užkietėjimą, bei gleivinių sausėjimą, kraujagislių kalkėjimą ir didina vežinių susirgimų tikimybę.
aplink apejo,bet nieko naujo nepasake,issisuko nuo tikro klausimo ...
ai čia toks "specialisto" atsakymas... mes ir patys žinom, kad šitas mod. krakmolas yra legaliai dedamas į maisto produktus, bet mums juk įdomu koks tikras jo poveikis... Juk to buvo klausiama.
kur matei kad parsiduotu "modifikuotas krakmolas"; nemaisyk su "bulviu krakmolu" ar "kukuruzu krakmolu", kurie yra nepakeisti., t.y. nera modifikuoti.
Tai reikia mažiau tų produktų su E vartoti...
kuo dugiau E, tuo produktas nesaugesnis, pavojingensis. gal ne 6nd, bet ryt, poryt ir ve=ys prasimu6 ir visokios kitokios ligos.
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų