Britų šefas Endis Beitsas (Andy Bates) nusprendė patiekti kebabą iš geriausių sudedamųjų dalių, rašo britų dienraštis „The Daily Express“.
Virėjo teigimu, jis nupirko gatvėje paprasčiausią kebabą, išanalizavo jo sudėtį ir nusprendė, kad šį paprastą gatvės užkandį galima paversti tikru kulinarijos šedevru. „Pagal mano receptą, visi šio patiekalo produktai yra itin aukštos kokybės, tačiau tai nereiškia, kad aš orientavausi tik į kainą“, – tvirtina virėjas.
E. Beitsas kebabui ėmė žindomo ėriuko iš Pirėnų pusiasalio mėsos, šafranu pagardinto lavašo, pomidorų „Jaučio širdis“, aitriųjų paprikų „Scotch Bonnet“, kelių rūšių salotų, šalto spaudimo alyvuogių aliejaus ir graikiško fetos sūrio. Be to, į „superkebabą“ buvo įdėta valgomojo aukso ir platinos.
„Kebabų karalius“ patiekiamas su atšaldytu šampanu „Krug“. Vienas toks kebabas kainuoja 750 svarų sterlingų. Brangiausias pasaulyje kebabas buvo pagamintas gatvėse parduodamam greitmaisčiui skirtos televizijos laidos „The Great Food Truck Race“ transliacijos pradžiai paminėti.