• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Diena, kupina nuoširdumo ir pozityvios energijos“, – taip virtuvės šefas Deivydas Praspaliauskas apibūdino savo nuotaiką, po naujausios laidos „Gardu Gardu“ filmavimo. Laidos viešnia Agnė Grigaliūnienė jų pokalbio temas apipynė moterišku žavesiu ir gerumu, kuriuo pasidalins jau rytoj, šeštadienį, 9.30 val. per TV3.

16

„Diena, kupina nuoširdumo ir pozityvios energijos“, – taip virtuvės šefas Deivydas Praspaliauskas apibūdino savo nuotaiką, po naujausios laidos „Gardu Gardu“ filmavimo. Laidos viešnia Agnė Grigaliūnienė jų pokalbio temas apipynė moterišku žavesiu ir gerumu, kuriuo pasidalins jau rytoj, šeštadienį, 9.30 val. per TV3.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Mano rytas neprasideda be žadintuvo ir juodos kavos puodelio“, – pasakos Agnė. Tiesa, ji mielai leistų sau neskubėti ir pasimėgauti pusryčiais lovoje.

REKLAMA

Gal todėl, taupydama savo brangų laiką, pastaruoju metu Agnė vis dažniau apsiperka internetu. Neišeidama iš namų ji perka net maistą.

Žurnalo „Ikona“ vaikų skilties redaktorė juokaudama prisipažins, kad knygos apie save niekada nerašytų. Tačiau, pasaulį analizuoti mėgstanti moteris atskleis paslaptį: „Jei knygai būtų lemta gimti, ji vadintųsi „Aš“.“

REKLAMA
REKLAMA

Duris į tikrąjį gyvenimo džiaugsmą ir jo pažinimą žinoma moteris praveria keliaudama bei mėgaudamasi vandens stichija: „Man patinka dideli vandens telkiniai, nes jie susiję su grožiu, gamta, gyvenimo įdomumu bei drama“.

Apie meilę kelionėms ir mamos įskiepytą rūpestingą maisto ruošimą Agnė papasakos TV3 laidos „Gardu Gardu“ studijoje, kur ją kalbins garsus virtuvės šefas, restorano ir braserijos „Dublis“ įkūrėjas Deivydas Praspaliauskas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ką „Gardu Gardu“ studijoje gamins Agnė Grigaliūnienė?

GARDŽIOJI KOŠĖ (2 porcijos)

• 100 g greito paruošimo košės • 500 g vandens • 3 valgomieji šaukštai moliūgų sėklų • 3 valgomieji šaukštai saulėgrąžų • 1 valgomasis šaukštas linų sėmenų • 2 valgomieji šaukštas sezamo sėklų • Sauja špinatų lapų • 1 rutuliukas (125 g) mozzarella sūrio Į verdantį vandenį suberti greito paruošimo košę ir maišant pavirti porą minučių.

REKLAMA

Tada suberti moliūgų sėklas, saulėgrąžas, linų sėmenis, sezamo sėklas bei špinatų lapus. Šiek tiek pakaitinti ir suberti smulkintą mozzarella sūrį. Košę patiekti lėkštėje ir papuošti sėklų mišiniu.

RUGINĖS DUONOS DESERTAS (2 porcijos)

Ruginės duonos ir riešutų trupiniai: • 4 riekelės ruginės duonos • 10 g sviesto • 30 g juodo šokolado • 30 g lazdynų riešutų • 1 a.š. tirpios kavos

REKLAMA

Juodųjų serbentų kremas: • 125 g kreminio sūrio • 1 arbatinis šaukštelis cukraus • 75 g juodųjų serbentų tyrės • 50 g grietinėlės

Keptuvėje ištirpinti sviestą, suberti smulkintą duoną ir riešutus. Viską apkepus, suberti smulkintą šokoladą ir tirpią kavą. Kepinama, kol šokoladas ištirpsta.

Į dubenį supilti juodųjų serbentų tyrę, sudėti kreminį sūrį, cukrų ir grietinėlę. Viską lėtai išplakti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

RAMUNĖLIŲ ARBATA

• 2 valgomieji šaukštai serbentų tyrės • 2 valgomieji šaukštai aviečių tyrės • 1 pakelis ramunėlių arbatos • Griežinėlis citrinos • Keli mėtos lapeliai Į didelį puodelį įpilame tyrės ir įdedame arbatos pakelį bei citriną. Užpilame karštu vandeniu. Arbatą papuošiame mėtos lapeliais.

„Gardu Gardu“ – šeštadieniais 9.30 val. per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų